İSMAİL HENİYYE HAMAS'IN HEDEFİNİ AÇIKLADI

Hamas Hareketi'nin siyasi büro başkanı, "Bu aşamadaki hedefimiz, Siyonist düşmanın Mescid-i Aksa'nın zaman ve mekan paylaşımına ilişkin planını yenilgiye uğratmaktır ve Filistin halkı bunu kesinlikle başaracaktır." açıklamasında bulundu. 

Görüntülenme: 738 Tarih: 07 Mayıs 2022 13:48
İSMAİL HENİYYE HAMAS'IN HEDEFİNİ AÇIKLADI

Hamas İslami Direniş Hareketi Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, "Mescid-i Aksa'da yaşananlar, Siyonist düşmanla savaşın belirli bir olaya bağlı olmadığını, bu savaşın Filistin topraklarının her yerinde devam ettiğini kanıtladı. Filistin halkı, işgalcilerin saldırganlığına karşı koymak ve kimliklerini savunmak için her durum için farklı araçlar ve stratejiler kullanıyor." dedi.

 

İsmail Haniye, yaptığı basın açıklamasını şöyle sürdürdü: "Filistinlilerin Mescid-i Aksa'da direnişin himayesinde korunması, Allah'ın yardımıyla köklü bir değişim yolunda Filistin halkının yenilmezliğini ve cesaretini göstermektedir. Bu, sonunda işgalcilerin Filistin topraklarından ve kutsal alanlarından çıkmasına ve parçalanmasına yol açacaktır."

Hamas lideri, Mescid-i Aksa'yı savunanları ve işgalcilere karşı savaşanları överek şöyle dedi: "İşgalci Siyonistler sadece korku ve dehşet içinde Mescid-i Aksa'ya girebiliyorlar ve mescidi koruyanlar onları oradan kaçmaya zorluyor. Düşmanla birden fazla cephede yüzleşmeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Asla teslim olmayacağız, her gün daha çok zafer ve daha çok başarı elde edeceğiz."

rasthaber

Yorumlar