MOSSAD SURİYE'DEKİ EL HUL MÜLTECİ KAMPINDA CASUSLUK FAALİYETİ YÜRÜTÜYOR

Irak Alimler Birliği başkanı, Siyonist rejimin insani ve yasal örgütler kisvesi altında Suriye El-Hul kampında aktif olarak casusluk yaptığını vurguladı. 

Görüntülenme: 651 Tarih: 07 Mayıs 2022 07:57
MOSSAD SURİYE'DEKİ EL HUL MÜLTECİ KAMPINDA CASUSLUK FAALİYETİ YÜRÜTÜYOR

Suriye-Irak sınırına 15 kilometre uzaklıkta bulunan Al-Hul kampı, 70.000 nüfusuyla Irak ve Suriye'deki IŞİD unsurlarının en büyük kampı ve ABD liderliğindeki Suriye Demokratik Güçleri (SDG) tarafından kontrol ediliyor.

Cuma günkü bir habere göre, Irak Ulema Birliği başkanı Cabir el'Memuri, siyonist rejimin (Mossad) casus servisinin Suriye'deki El-Hul mülteci kampında dört gizli karargahı olduğunu ve faaliyet gösterdiğini söyledi. Mossad, hayır kurumları, insani ve yasal kuruluşlar adı altında Suriye'deki el-Hul kampında casusluk yapıyor.

El'Memuri, siyonistlerin kamptaki her milletten genç ve reşit olmayanların zihninde El-Bağdadi'nin (IŞİD terör grubunun eski lideri) terörist ideolojisini maddi destek, ve ödemelerle yaymaya çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Irak Ulema Birliği başkanı, gelecekte Irak'ta terörist ve tekfirci grupları canlandırmak için kapasitelerini kullanmak ve böylece ülkenin güvenliğini baltalamak için Siyonistlerin ana hedeflerinin ülke çocukları olduğunu vurguladı.

parstoday

Yorumlar