AVİV KOCHAVİ: SOKAKLARDA YÜRÜMEYE KORKUYORUZ

Siyonist rejim Genelkurmay Başkanı, Tel Aviv'deki silahlı eylem sonucu üç Siyonistin öldürülmesini güvenlik güçleri için büyük bir yenilgi olarak nitelendirerek, "Eskiden otobüse binmeye korkardık, bugün sokaklarda yürümeye korkuyoruz" dedi. 

Görüntülenme: 1224 Tarih: 09 Nisan 2022 20:41
AVİV KOCHAVİ: SOKAKLARDA YÜRÜMEYE KORKUYORUZ

Siyonist rejim Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi, Cuma günü yaptığı açıklamada, Tel Aviv'deki silahlı saldırı operasyonuna değinerek, yerleşimcilerin güvenliğinin zarar gördüğünü ve bu durumun uzun süre devam edeceğini söyledi.

Aviv Kochavi şu ifadelerde bulundu: 'Bu operasyon güvenlik güçleri için büyük bir yenilgi sayılmaktadır. Çünkü olay mahallini kontrol edemediler ve bu olayın faili kolayca olay yerinden kaçabildi. Eskiden otobüse binmeye korkardık, bugün sokaklarda yürümeye korkuyoruz ve bu olayların failleri her an kapımızı çalabilir.'

Filistinli bir gencin iki gün önce Tel Aviv sokaklarında gerçekleştirdiği şehadet operasyonunda üç Siyonist öldü ve çok sayıda kişi yaralandı.

Genç eylemci Siyonist rejim polis güçlerinin saatlerce kovalamasının ardından Cuma sabahı bu rejimin askerleri tarafından vurularak şehid edildi.

Rasthaber

Yorumlar