SİYONİST İŞGAL GÜÇLERİ FİLİSTİNLİ BİR AİLENİN ARACINA KASTEN ÇARPTI

İşgalci polislerin Filistinli bir aileye ait aracı takibe aldığını ve kasten çarptığını, bunun üzerine aracın güzergahından çıkarak Ummu'l-Hayr köyünün girişinde bir duvara çarptığını, bu çarpma sebebiyle de içinde bulunan 8 yaşındaki Sidra Necade isimli bir kız çocuğun yaralandığını söyledi.  

Görüntülenme: 828 Tarih: 07 Nisan 2022 08:12
SİYONİST İŞGAL GÜÇLERİ FİLİSTİNLİ BİR AİLENİN ARACINA KASTEN ÇARPTI

Dün (6 Nisan Çarşamba) akşam Batı Şeria'nın güney kesiminde yer alan El-Halil'in güneyindeki Ummu'l-Hayr köyünün girişinde işgal güçleri tarafından takibe alınan bir araçta aile efradıyla birlikte bulunan bir kız çocuğun yaralandığı haber verildi. 

El-Halil'in güneyindeki Mesafir Yatta kasabasında Koruma ve Direniş Komitesi organizatörü Fuad El-Amur, işgalci polislerin Filistinli bir aileye ait aracı takibe aldığını ve kasten çarptığını, bunun üzerine aracın güzergahından çıkarak Ummu'l-Hayr köyünün girişinde bir duvara çarptığını, bu çarpma sebebiyle de içinde bulunan 8 yaşındaki Sidra Necade isimli bir kız çocuğun yaralandığını söyledi. 

El-Amur yaralanan kız çocuğun Filistin Kızılayı ekipleri tarafından Yatta Hükümet Hastanesi'ne kaldırıldığını ve yarasının orta düzeyde olduğunu ifade etti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar