HAMAS SİYONİST İSRAİL'İN "SİVİL SAVUNMA" ÇAĞRISINA TEPKİ GÖSTERDİ

İslami Direniş Hareketi (Hamas) resmi sözcüsü Hazim Kasım, siyonist yerleşimcilerin "sivil savunma" kılıfı altında polisin operasyonlarına katılmasına dair çağrılarına tepki gösterdi.  

Görüntülenme: 709 Tarih: 06 Nisan 2022 21:02
HAMAS SİYONİST İSRAİL'İN "SİVİL SAVUNMA" ÇAĞRISINA TEPKİ GÖSTERDİ

Kasım, Filistin Enformasyon Merkezi'ne de ulaşan açıklamasında, yapılan bütün bu çağrıların İsrail'in tüm kurumlarının Filistin halkının fertlerini öldürmeye ve onlara karşı şiddete başvurmaya sevk etmek anlamına geldiğini hatırlattı. 

Kasım, bu tür çağrıların tüm siyonist kurumların izlediği terör anlayışının güçlendirilmesi anlamına geldiğini ve bu anlayışla işgal toplumun tüm unsurlarının milisleştirilmesinin hedeflendiğini, bu konuda izlenen yöntemle işgal rejiminin tüm uluslararası yasalara ve geleneklere aykırı hareket ettiğini dile getirdi. 

Başta işgal rejiminin başbakanı Bennett olmak üzere, siyonist işgal yönetiminin ileri gelenleri işgal toplumunun bütün fertlerini silahlanmaya ve polis operasyonlarına gönüllü destek vermeye çağırarak, bu toplumun bütün fertlerini ordunun gönüllü milis güçleri haline getirmeye çalışıyor. Bunu Batı Şeria bölgesindeki yahudi yerleşim merkezlerine yerleştirdikleri yerleşimciler açısından başarmış durumdalar. Şimdi işgal toplumunun tamamını bu hale getirmek için yoğun bir kampanya yürütüyorlar.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar