İBRAHİM MÜNİR YAZDI: ŞERLİ ZİYARET

 

Görüntülenme: 1102 Tarih: 11 Mart 2022 01:53
İBRAHİM MÜNİR YAZDI: ŞERLİ ZİYARET

Nasıl bir inanç ki; önce partisinin grup toplantısında İnşirah Sûresi’ni okuyor, Rabbinden yardım ve esenlik diliyor, sonra da üzerinden henüz birkaç saat geçmeden Siyonist rejim temsilcisini görülmemiş bir biçimde ağırlıyor. İnşirahı, Siyonist Herzog’un gölgesinde arıyor. Şerefli Türk askerine o mel’un topluluğun paçavrasını taşıtıyor. Ankara sokaklarını İsrail paçavralarıyla donatıyor. O paçavraları indirip yerlerine Filistin bayrağı asan Millî Görüş’ün mübarek evlatlarını da gözaltına aldırıyor.

Nasıl bir zihniyet ki; o sözde İsrail karşıtlığı üzerinden birkaç seçim zaferi devşiriyor. Filistin davasını alabildiğine istismar ediyor. Davos tiyatrosuyla dünyayı kandırıyor, gözleri boyuyor, ardından “Tepkim moderatöreydi” deyip işin içinden sıyrılıveriyor.

Nasıl bir vicdan ki; Mavi Marmara’yı önce kurban ediyor, şehit kanlarıyla propaganda kampanyaları düzenliyor, Gazze’nin ve Filistin’in sözde hâmiliğine soyunuyor, sonra da “Giderken bana mı sordunuz?” deyip bir de azarlayarak yoluna devam ediyor.

Elbette her şerde bir hayır vardır. Biz de izninizle bu şerli ziyaretteki hayrı bulmaya çalışalım. Peki nedir o hayır?

Öncelikle Erbakan Hocamızın deyimiyle, AKP’nin varlık sebebi bizatihi Siyonizm’e hizmet idi. Fakat aynı AKP, yıllardır İsrail ile sözde çatışıyor gibi gözükerek göz boyuyordu. Bu ziyaretin ardından artık kimsenin bir bahanesi kalmadı. Gizliden gizliye devam eden işbirliği fâş oldu, kirli ortaklıklar gözler önüne serildi.

Oysa AKP sayesinde başta Suriye olmak üzere, İsrail’e tehdit oluşturan bütün yapılar yerle bir edilmişti. İsrail, tarihinin en sorunsuz ve en pervasız çağını yaşıyordu. Bu pervasızlık Kudüs’ü başkent ilan etmeye kadar varabilmişti.

Geçmişte yeri yerinden oynatan Mescid-i Aksa işgalleri, artık vakayı âdiyeden sayılıyordu. Filistinli mazlumların akşam haberlerinde yer bulabilmesi için, ancak büyük katliamlara uğraması gerekiyordu.

Hâl böyleyken bütün bu karanlığın mimarlarından olan AKP, İsrail karşıtı diye biliniyor, Millî Görüşlülere de hicran içinde kahrolmak düşüyordu.

Şimdi artık sapla samanın birbirinden ayrılması kaçınılmaz oldu. Hidayeti kararanlar hariç, gerçekler herkes için ayan beyan ortalığa saçıldı. Boynunda Yahudi madalyasıyla gezenlerin, bir de sureti haktan gibi görünmeleri imkânsız hâle geldi. Anlayacağınız; düşünen insanlar için bu şerli ziyaret büyük bir hüccet oldu.

Bu şerli ziyarette konuşulan konulara da bakarsanız, tam da tahmin ettiğimiz gibi Doğu Akdeniz’deki Filistinlilerin hakkı olan doğalgaz konusu başı çekiyor. İktidara getirildiğinden beri Müslüman halklara türlü tuzaklar kuran AKP, şimdi de Filistinlilerin yüz milyarlarca dolarlık gasbedilen gazını Avrupa’ya taşımaya hazırlanıyor.

Biz de bu toprakların yegâne yerli ve milli sesi olarak sesleniyoruz...

İsrail, bir terör devletidir. Anadolu’nun bağrında ağırladığınız o soytarı, Siyonist rejim adlı gangsterler çetesinin bir üyesidir. Siz de bu gidişle o çetenin bir numaralı işbirlikçisi olarak tarihe geçeceksiniz. Çoğu gitti, azı kaldı. Bu milletin değerlerini istismar ede ede kurduğunuz iktidarınız yıkıldığında, bu ümmete ettiğiniz kötülüklerle birlikte anılacaksınız.

İBRAHİM MÜNİR/MİLLİ GAZETE

Yorumlar