HERZOG ERDOĞAN'DAN NE İSTEDİ?

Filistin direnişinin bel kemiğini kırmak isteyen Siyonist rejim, sahada sürekli yenildiği HAMAS’ı masada sıkıştırmak istiyor. 

Görüntülenme: 842 Tarih: 11 Mart 2022 09:29
HERZOG ERDOĞAN'DAN NE İSTEDİ?

Millî Gazete, işgalci İsrail rejimi Cumhurbaşkanı Herzog ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki görüşmede gündeme gelen dikkat çekici konuya ulaştı. Edindiğimiz bilgilere göre Herzog, HAMAS’ın Türkiye’deki faaliyetlerinden duydukları rahatsızlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ileterek, bu konuda kendilerine yardımcı olmasını talep etti.

HERZOG’DAN ERDOĞAN’A HAMAS TALEBİ

İşgalci İsrail rejimi Cumhurbaşkanı Herzog ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki görüşme 2 saat 10 dakika sürdü. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmede neler konuşulduğu merak konusu olurken Millî Gazete, önemli detaylara ulaştı. Söz konusu görüşmede ikili ilişkilerden bölgesel meselelere kadar birçok konu masaya yatırılırken Filistin direnişi de gündeme gelen konular arasında yer aldı. Millî Gazete’nin edindiği bilgiye göre Herzog, HAMAS’ın Türkiye’deki faaliyetlerinden duydukları rahatsızlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ileterek, bu konuda kendilerine yardımcı olunmasını talep etti.

Millî Gazete, İsrail rejimi Cumhurbaşkanı Herzog’un Türkiye’ye gelişindeki amaçlardan birinin de Filistin direnişini pasifize etmek olduğunu gündeme getirmişti. Herzog’un Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan HAMAS’ın Türkiye’deki faaliyetlerine engel olunması yönündeki talebi, gazetemizi haklı çıkaran bir detay oldu. İsrail rejiminin HAMAS’ın Türkiye’deki faaliyetlerinden rahatsız olduğu ve direnişçilerin Türkiye’den çıkarılmasını istediği bilinirken, önümüzdeki sürecin neler getireceği merakla bekleniyor.

BEKİR ŞİRİN/MİLLİ GAZETE 

Yorumlar