HAMAS'TAN KAPSAMLI DİRENİŞ ÇAĞRISI

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas), Siyonist rejimin saldırganlığına karşı koymanın tek yolunun "kapsamlı direniş" olduğunu bildirdi. 

Görüntülenme: 869 Tarih: 25 Şubat 2022 20:28
HAMAS'TAN KAPSAMLI DİRENİŞ ÇAĞRISI

Filistinli gruplar, Filistin halkını Siyonist düşmanla olan çatışmalarını artırmaya çağırdı ve İntifada ve devrimin Filistin halkını kurtarmanın tek yolu olduğunu vurguladı.

Hamas hareketi  yayınladığı bildiride, işgalci Siyonist rejime ve onun yerleşim ve siyonist Yahudileştirme planlarına karşı çıkmanın tek yolunun "kapsamlı direniş" olduğunu belirtti.

Hamas yaptığı açıklamada, Mescid-i Aksa'da sabah namazı için binlerce kişinin bulunmasına övgüde bulundu ve bu kadar güçlü bir katılımın, Siyonist işgalcilerin Mescid-i Aksa'ya yönelik komplolarına karşı Filistin halkının birlik ve beraberliğinin bir göstergesi olduğunu vurguladı. 

Hamas'tan yapılan açıklamada, Mescid-i Aksa'nın çağrısına cevap  veren binlerce Filistinlinin, Mescid-i Aksa ve Kudüs'ün ulusal birliğin temeli olduğu ve ulusun özgürlük ve topraklarına dönüş özlemlerinin yerine getirilmesi olduğu yönünde önemli bir mesaj taşıdığı belirtildi. 

Kudüs'ün İslami-Filistin kimliğinin ana sembolü olan Mescid-i Aksa, işgalci rejimin Kudüs'teki yıkıcı eylemlerinin her zaman hedefi olmuştur.

parstoday

Yorumlar