BAE'YE SİBER SALDIRI ŞOKU

 

Görüntülenme: 702 Tarih: 04 Şubat 2022 13:12
BAE'YE SİBER SALDIRI ŞOKU

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) İsrail işgal rejimiyle ilişkilerini geliştirmek için tam gaz ilerlerken ve işgal rejiminin cumhurbaşkanı Yitzak Hetzog'u büyük bir ilgi ve iltifatla ağırlarken, siyonist işgalcilerle sürekli yeni ittifak anlaşmaları imzalarken daha yakın zamanda BAE'yi bayağı sıkıntıya sokan siber saldırıların İsrail kaynaklı olduğu bizzat işgal rejimi yetkililerinin ağzıyla itiraf edildi. 

İşgal rejiminin Ulusal Siber Direktörlüğü'nün eski başkanı Igal Unna konuyla ilgili açıklamasında; "İsrail polisinin yaptığı araştırmalar, BAE'nin maruz kaldığı siber saldırıların birçoğunu  İsrailli korsanların düzenlediğini ortaya çıkarmıştır." dedi. 

Unna, işgal ordusu radyosunun kendisiyle yaptığı röportajda, BAE yönetiminin söz konusu siber saldırıların çoğunun İsrail cihetinden yapıldığından şüphelenmesi üzerine İsrail polisinin olayı araştırdığını ve gerçekten bu saldırıların çoğunun İsrailli korsanlar tarafından gerçekleştirildiğinin tespit edildiğini ifade etti. 

Söz konusu saldırıların siyonist korsanlar tarafından yapıldığının kesinlik kazanması, İsrail işgal rejimiyle güvenlik alanında sürekli yeni ittifak anlaşmaları imzalayan BAE'nin aslında ambarlarının anahtarlarını bizzat hırsıza teslim ettiğini bir kez daha gözler önüne serdi. İşin gerçeğinde işgalci siyonistlerle ittifak anlaşmaları imzalayan diğer ülkeler açısından da durum farklı değildir.

BAE işgal rejimiyle 2020 yılının Ağustos ayında normalleşme anlaşması imzalamıştı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar