SİYONİST ORDU 3 YENİ TUGAY KURUYOR

İbranice yayın yapan bir medya kuruluşu, Siyonist rejimin Savaş Bakanı ile İç Güvenlik Bakanı'nın, işgal altındaki topraklarda yaşayan Filistinlileri bastırmak amacıyla üç yeni askeri tugay oluşturma konusunda anlaştığını bildirdi. 

Görüntülenme: 832 Tarih: 21 Aralık 2021 00:38
SİYONİST ORDU 3 YENİ TUGAY KURUYOR

İRNA ajansına göre,  korsan rejim İsrail medyasından  Israel Hume gazetesi, Savaş Bakanı Bani Gantz ve İçişleri Bakanı Omir Barlow'un anlaşmasıyla, güvenlik operasyonları veya ordunun devreye girdiği sırada olası protestolar kapsamında işgal altındaki topraklarda yaşayan Filistinlileri bastırmak için üç yeni askeri tugayın kurulacağını bildirdi. 

Gantz ve Barlow, üç yeni tugayın karmaşık görevlere katılmak için piyade ve zırhlı birlik subaylarının mevcudiyeti ile takviye edileceği ve tugayı işe almaktan ve eğitmekten Siyonist ordunun sorumlu olacağı konusunda anlaştılar.

Habere göre,   bu tugayların güçleri, her savaşın başlamasından sonra Siyonist rejim polisinin şehirleri kontrol etmesine ve işgal altındaki topraklarda yaşayan Filistinlileri bastırmasına yardım etmek için çağrılacak. 

Siyonist rejim, Gazze Şeridi'ne yapılan son saldırı sırasında işgal altındaki topraklarda yaygın Filistin protestolarıyla karşılaştıktan sonra bu askeri tugayları kurma fikrini tasarlamıştı. 

Siyonist ordunun Gazze'ye saldırısı sırasında işgal altındaki bölgelerdeki Yafa, Al-Lad, Ramle, Hayfa ve Aka gibi şehirler, Filistinliler ile Siyonistler arasında eşi görülmemiş çatışmalara sahne oldu.

Siyonist kaynaklar, yakın zamanda Filistin direniş gruplarının Siyonistleri öldürmedeki ortalama başarılı operasyonlarındaki artışla ilgili endişelerini itiraf etti. 

parstoday

Yorumlar