TÜMGENERAL MUSEVİ: SİYONİST REJİM YETKİLİLERİ KORKUDAN SAÇMALIYOR

İran Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi, Siyonist rejimin tehditlerine atıfta bulunarak: "Siyonistlerin saçmalaması korkudandır, yoksa bu rejimin liderleri boş sözlerini biraz olsun eyleme geçirmek isterlerse uygun bir yanıt alacaklarını ve belki de ömürlerinin daha erken biteceğini biliyorlar." açıklamasında bulundu. 

Görüntülenme: 864 Tarih: 13 Aralık 2021 16:50
TÜMGENERAL MUSEVİ: SİYONİST REJİM YETKİLİLERİ KORKUDAN SAÇMALIYOR

Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi Pazar günü İran Donanmasının Yetenek ve Başarıları adlı serginin açılış töreninde yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Allah'a hamd olsun ki donanmada ilerleme ve mevcut durumla yetinmeme ruhu var. Bu ruh, bu gücün katlanarak ilerlemesine yol açmıştır."

General Musevi şöyle devam etti: "Donanma dahil tüm silahlı kuvvetlerin adımları müstekbir dünyayı bir ikilemde bırakmıştır. Son zamanlarda liderlerinden birinin, çalışmalarının faydasız olduğunu ve İran'ın ilerlemesini durduramayacaklarını söylediğini gördüm."

İranlı General, İran Donanması'nın kazanımlarının devam etmesi gerektiğinin altını çizerek sözlerini bitirdi: "Silahlı kuvvetlere yönelik yaptırımlar etkisini çoktan yitirdi. Silahlı kuvvetlerin yürüttüğü görevler ise iç yeteneklere dayanmaktadır."

rasthaber

Yorumlar