İRAN ADINA CASUSLUK YAPMAKLA SUÇLANAN İSRAİLLİNİN MAHKEMESİ BAŞLADI

İran adına casusluk yapmakla suçlanan siyonist İsrail Savaş Bakanı'nın çalışanı ilk duruşmada kendini savundu. 

Görüntülenme: 878 Tarih: 04 Aralık 2021 06:37
İRAN ADINA CASUSLUK YAPMAKLA SUÇLANAN İSRAİLLİNİN MAHKEMESİ BAŞLADI

İsrail Ulusal Haber web sitesine göre, İsrail Savaş Bakanı Bani Gantz'ın hizmetkarı dün mahkemenin çevrimiçi düzenlenen ilk oturumda, İran'la irtibatlı kişiler için casusluk yaptığı yönündeki suçlamayı reddetti.

Sözkonusu zanlı, mahkeme duruşması sırasında, İran'a atfedilen ajanlarla temas halinde olmadığını, ancak bilgilerini "Telegram'daki bilgisayar korsanlarına" sunduğunu söyledi.

Geçen ay ırkçı rejim İsrail'in sözde Adalet Bakanlığı, İsrail Savaş Bakanı Bani Gantz'ın evindeki bir temizlikçinin, İran'la bağlantılı olduğu iddia edilen bir hacker grubu için casusluk yapmakla suçlandığını iddia etmişti.

İsrail İç İstihbarat Teşkilatı (Şabak) dün Black Shadow (Siyah Gölge)  hacker grubuyla bağlantılı bir kişiye bilgi sağladığı şüphesiyle tutuklandığını iddia etti.

Bu, Siyonist medyanın Gantz'ın hedef alındığını ve İran'ı hedef aldığını iddia eden ilk girişimi değil. Mart 2019'da da,  Siyonist rejimin 12. kanalı, Şabak lideri Nadaf Argaman'ın Gantz ile gizli görüşmeler yaptığını ve cep telefonunun İran ile ilgili kişiler tarafından hacklendiğini söylediğini bildirmişti. 

Parstoday

Yorumlar