SİYONİST REJİM ASKERLERİ SURİYE SINIRINDA İKİ KİŞİYİ KAÇIRDI

Bazı medya kaynakları, Suriye ile işgal altındaki topraklar arasındaki sınırda siyonist İsrail güçleri tarafından iki kişinin kaçırıldığını bildirdi. 

Görüntülenme: 922 Tarih: 06 Kasım 2021 14:59
SİYONİST REJİM ASKERLERİ SURİYE SINIRINDA İKİ KİŞİYİ KAÇIRDI

Fars Haber Ajansı'na göre; terör rejimi İsrail ordusu Cuma akşamı yaptığı açıklamada, iki kişinin Suriye sınırındaki tehlike nedeniyle kasıtlı olarak işgal altındaki topraklara girmeye çalıştıklarını ve tutuklandıklarını iddia etti.

Siyonist İsrail ordusunun bir sözcüsü, iki kişinin hangi ülkenin uyruğu olduğunu bahsetmeksizin  iki kişinin sorgulanmak üzere rejimin askeri karargahlarından birine intikal edildiğini iddia etti.

Ancak bazı haber kaynakları, işgalci İsrail ordusunun iki kişiyi Suriye ile işgal altındaki topraklar arasındaki sınırı geçme bahanesiyle kaçırdığını bildirdi.

Siyonist militanlar daha önce de benzer bir operasyonda Lübnan ile işgal altındaki topraklar arasındaki sınırı geçme bahanesi ve casusluk suçlamasıyla birkaç Lübnanlı çobanı tutuklamıştı.

Siyonist rejim tarafından bu eylemlerin tekrarlanmasının ardından Beyrut, vatandaşlarını kaçırdığı için Tel Aviv'e dava açacağını duyurdu.

parstoday

Yorumlar