DANNY CİTRİNOWİCZ IRKÇI İSRAİL’İN KARŞI KARŞIYA KALDIĞI TEHDİTLERİ AÇIKLADI

 

Görüntülenme: 1061 Tarih: 30 Ekim 2021 06:46
DANNY CİTRİNOWİCZ IRKÇI İSRAİL’İN KARŞI KARŞIYA KALDIĞI TEHDİTLERİ AÇIKLADI

İsrail ordusu üst düzey subayı Danny Citrinowicz, Times Of İsrael sitesinde yayınlanan makalesinde Siyonist rejimin karşı karşıya kaldığı tehditlere dikkat çekti. 

Siyonist subay Danny Citrinowicz şunları yazdı: ‘Suriye, İran ve onlara bağlı silahlı milis grupların İsrail'in Suriye hava sahasına düzenlediği saldırılara verdikleri  tepkiler değişti. Bu durum, İsrail’in endişelerinin artmasına neden oluyor.

İran ve Hizbullah'ın karmaşık stratejileri ve İsrail ile mücadelede buldukları çeşitli yollar Tel Aviv'in endişelerini ve iç kamuoyundaki tartışmalarını arttırıyor.

Son yıllarda İsrail'in Suriye'ye düzenlediği saldırılar, Beşar Esad'ın Hizbullah ile birliğini azaltmak yerine aksine bu birliği sürekli güçlendiriyor.

Fars Körfezi ülkeleri de artık Suriye'yi uluslararası ve bölgesel alanda görmeyi kabul ediyorlar ve bu İsrail'in Suriye'deki geleceğini etkisi altına alıyor.

"Savaşlar Arası Çatışma" stratejisinin askeri getirilerinin olmasına rağmen siyasi alanda bir başarısı olmadı. Bu strateji İran ve yandaşlarının nükleer enerji ve askeri teçhizatlara ulaşmasını geciktirebilir ancak bunlara engel olamaz.’

kudusgunu.com

Yorumlar