AB SİYONİST REJİMİN VAHŞİLİĞİNİ YENİ Mİ FARK ETMEYE BAŞLADI?

Avrupa Birliği, işgal rejiminin Filistinlilere yönelik vahşi uygulamaları karşısında şoke olduğunu; "İsrail güçlerinin Filistinli çocuklar hakkındaki ihlaller zincirine şahit olmamız karşısında şoke olmuş durumdayız." ifadesiyle dile getirdi.  

Görüntülenme: 843 Tarih: 23 Ekim 2021 15:04
AB SİYONİST REJİMİN VAHŞİLİĞİNİ YENİ Mİ FARK ETMEYE BAŞLADI?

AB'nin bugün (22 Ekim Cuma) yayınladığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Henüz ergenlik yaşına gelmemiş çocuklara karşı aşırı güç kullanılması karşısında son derece üzgünüz. 8-18 Ekim arasında geçen süreç içinde Beytlahim'de bir çocuk öldürülürken Doğu Kudüs'te de 41 çocuk gözaltına alındı."

Açıklamada, uluslararası hukuk gereğince İsrail'in, çocuklara karşı şiddet uygulanmasının önüne geçmesi ve onların haklarını koruması gerektiğine vurgu yapıldı. 

Ne var ki işgalci siyonist rejimin nazarında bir Filistinli zaten anasından suçlu olarak doğmaktadır. Dolayısıyla o zaten bir Filistinli kadından dünyaya geldiği için suçlu sayılır ve doğduğu günden itibaren cezalandırılmayı hak etmektedir! Siyonist işgalcinin Filistinli çocuklar karşısındaki hukuk anlayışı budur. Bunu bakalım "uluslararası toplum" ne zaman anlayacak?

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar