EMİR ABDULLAHİYAN'DAN FİLİSTİNLİ STK'LARA TAM DESTEK

İran İslam Cumhuriyeti dışişleri bakanı Filistinli Sivil Toplum Kuruluşları STK temsilcileri ve Filistin’e destek veren aktivistler ile bir araya geldi. 

Görüntülenme: 957 Tarih: 21 Ekim 2021 07:51
EMİR ABDULLAHİYAN'DAN FİLİSTİNLİ STK'LARA TAM DESTEK

Fars Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre vahdet haftası ve Resûlullah efendimizin kutlu veladeti nedeni ile dün Filistinli STK temsilcileri ve Filistin’e destek veren aktivistler dışişleri bakanlığında Hüseyin Emir Abdullahiyan ile görüştüler.
Söz konusu görüşmede Emir Abdullahiyan dışişleri bakanlığının Filistin ülküsüne kapsamlı destek için tüm imkanları ve kapasitelerini kullanacağını ve Filistin STK’ları ile tam bir işbirliğinde olacağını söyledi.
Dışişleri bakanı ayrıca şehit Kasım Süleymani, merhum Hüseyin Şeyhulislam ve merhum Ali Ekber Muhteşem Pur’u saygı ve rahmetle anarak, STK’lar ve Filistin halkının haklarına ve direnişe destek veren aktivistlerin çalışmalarını övdü. 
İran dışişleri bakanı Filistin’in hala İslam dünyasının birincil meselesi olduğuna değinerek, dışişleri bakanlığının tüm imkanlarını Filistin ülküsüne kapsamlı destek için kullanacağını ve Filistin STK’ları ile tam bir işbirliğinde olacağını söyledi.

parstoday

Yorumlar