SEYYİD MUHAMMED ÂL-İ HAŞİM SİYONİST REJİM KONUSUNDA İRAN'IN KOMŞULARINI UYARDI

İslam İnkılabı Rehberi'nin Doğu Azerbaycan vilayetindeki Temsilcisi Hüccetül-İslam Al-i Haşim, Siyonist rejimin komşular ve Müslüman ülkelerin ilişkilerinde fitneye sebebiyet vermesi hakkında uyarıda bulunarak, İran'ın tatbikatının komşular için barış ve dostluk mesajı taşıdığını vurguladı. 

Görüntülenme: 932 Tarih: 03 Ekim 2021 09:36
SEYYİD MUHAMMED ÂL-İ HAŞİM SİYONİST REJİM KONUSUNDA İRAN'IN KOMŞULARINI UYARDI

Tasnim Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre, İslam İnkılabı Rehberi'nin Doğu Azerbaycan Temsilcisi Hüccetül-İslam Seyyid Muhammed Al-i Haşim, İslam İnkılabı Rehberi'nin Batı Azerbaycan Temsilcisi ve ve Ordu Kara Kuvvetleri Komutanı General Kiyumers Heyderi, ülkenin kuzeybatısında düzenlenmekte olan "Fatihan-ı Hayber" isimli tatbikat bölgesine geldiler.

Tatbikatın marjında açıklama yapan Al-i Haşim, kuzeybatı sınır bölgelerinin barış, dostluk ve kardeşlik sınırları olduğuna işaretle, bu kardeşlik ve dostluğun sürmesini istediklerini vurguladı.

Siyonist rejimin Müslüman ülkeler arasındaki iyi ilişkileri bozma ve tansiyon çıkarmaya çalıştığına dikkat çeken Al-i Haşim, işgal ejiminin hayatının sonuna yaklaşdıktça rejimin Müslüman ülkeler arasında anlaşmazlık çıkarmak için komplolarının artmasına tanıklık ettiklerini söyledi.

İmam Hamanei'nin Doğu Azerbaycan Temsilcisi, tatbikatın komşular için dostluk ve barış mesajı, gasıp ve çocuk katili İsrail rejimi için komplo ve düzenbazlıklarıyla artık hayatının son bulması için İslam İnkılabı Rehberi'nin belirlediği 25 yıllık süreyi erteleyemeyeceği mesajını taşıdığını kaydetti.

Al-i Haşim, komşu ülkelerin yetkililerine de, Siyonist rejimin komplolarının tuzağına düşmemelerini de tavsiye etti.

Tesnim

Yorumlar