SİYONİST İSRAİL AVRUPA'DA FÜZE DENEMESİ YAPTI

İbranice kaynaklar, terör rejimi İsrail'in geçen hafta Estonya'da gizli iki füze denemesi yaptığını bildirdi. 

Görüntülenme: 1076 Tarih: 31 Temmuz 2021 21:06
SİYONİST İSRAİL AVRUPA'DA FÜZE DENEMESİ YAPTI

Siyonist medyadan  "I24" haber sitesi bugün Kanal 13'ten alıntı yaparak verdiği haberde, İsrail'in  Estonya'daki füze testi hakkında gizli haberlerin yayınlanmasına izin verdiğini bildirdi.

Habere göre, geçen hafta iki gizli testin Baltık Denizi'ndeki Estonya adası Sarma'da gerçekleştiği ve NATO üye ülkeleri de dahil olmak üzere dört ülkeden üst düzey temsilcilerin katıldığı bildiriliyor. 

Habere göre,  bu testte, hafif bir araçtan deniz hedeflerine iki adet "Tamuz" tipi füze ateşlendi ve askeri silah üretiminde uzmanlaşmış Siyonist şirket "Rafael", söz konusu füzeleri " Oshkush Defence" şirketi ve Estonya Ordusu tarafından geliştirdi.

Raporda, Estonya'nın yakın zamanda Rafael'den bu füzelerden bazılarını satın aldığı ve İsrail ordusunun ve dünya çapında 36 ordunun bu füzeleri kullandığı belirtiliyor.

Bu arada Siyonist rejim, nükleer cephaneliğinde 200'den fazla nükleer savaş başlığa sahip ve 1950'lerde Fransız hükümetinin tam ve gizli yardımıyla Dimona reaktörünün inşasına başladı ve nükleer çalışmalarını da gizli yürütüyor.

Terör rejimi İsrail, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı'nın nükleer programına erişmesine henüz izin vermiyor. 

Parstoday

Yorumlar