GADİ EİZENKOT İRAN'A KARŞI ABD VE ARAP REJİMLERİNİ İŞBİRLİĞİ YAPMAYA ÇAĞIRDI

Siyonist rejim ordusu eski komutanı Gadi Eizenkot, Lübnan Hizbullahı'nın nokta vuruşu yapabilen füzeleri konusunda uyarıda bulunarak Tel Aviv ve Arap rejimlerin İran karşısında ortak çıkarlarının söz konusu olduğunu vurguladı. 

Görüntülenme: 1351 Tarih: 29 Ocak 2021 01:36
GADİ EİZENKOT İRAN'A KARŞI ABD VE ARAP REJİMLERİNİ İŞBİRLİĞİ YAPMAYA ÇAĞIRDI

Fars haber ajansının bildirdiğine göre Siyonist rejim ordusu eski komutanı Gadi Eizenkot Tel Aviv üniversitesinin iç güvenlik düşünce merkezinde yaptığı konuşmada İran'ın nükleer ilerlemesine karşı koymak amacıyla Siyonist rejim, ABD ve Arap rejimleri arasında işbirliği yapılması gerektiğini belirtti.

İran karşıtı iddiaları tekrarlayan siyonist eski komutan, Amerika çatısı altında işbirliği yapmanın önemli olduğunu, buna paralel olarak İsrail rejiminin İran'da bağımsız bir şekilde girişimlerde bulunması için yeteneklerinin korunması gerektiğini savundu.

Dolaylı bir şekilde Hizbullah'ın nokta vuruşu yapan füzeleri karşısında Siyonist rejim hava savunma sistemlerinin zayıflığına dikkat çeken Siyonist eski komutan, böylesi bir savaşın İsrail'e ağır hasarlar verebileceğini, zira İsrail'in hava savunma gücüne sahip olmasına rağmen, savunmanın tam bir şekilde güvence altına alınmasının mümkün olmadığını vurguladı.

Parstoday

Yorumlar