ABDULKADİR KARADUMAN: KUDÜS TEKRAR ÖZGÜRLEŞECEK

 

Görüntülenme: 1629 Tarih: 16 Şubat 2020 16:18
ABDULKADİR KARADUMAN: KUDÜS TEKRAR ÖZGÜRLEŞECEK

Saadet Partisi Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Başkanlık Divanları Toplantısı’nda Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman konuşma yaptı.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı, “Ayaklarımızda Bir Kudüs Gücü: Yürüyoruz” teması ile ‘Başkanlık Divanları Toplantısı’ Türkiye’nin dört bir yanından gelen genç başkanların yoğun katılımıyla Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirildi.

GERİ DÖNMEYENLERİN YOLUNU TAKİP EDİYORUZ

Programın ev sahipliğini yapan Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, yaptığı açılış konuşmasında Şubat ayını ‘Şehitler Ayı’ olarak gördüklerini ifade ederek başta Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan olmak üzere hayatını davasına adayan ve bundan bir adım geri dönmeden şehadete ulaşanlara Allah’tan rahmet dileyerek, kendilerinin de onların yolunu takip ettiklerini kaydetti.

İSRAİL OLDUĞU SÜRECE BARIŞ GELMEZ

 

Filistin’in yok edilmesi için hazırlanan ve adına sözde ‘Yüzyılın Anlaşması’ planı ile ilgili konuşan Karaduman, anlaşmayı hadsizlik olarak niteleyerek, “İsrail, bu topraklarda olduğu sürece İslam coğrafyasına barış gelmeyecektir. Bunun için de İslam ülkelerinin yönetimlerinin teslimiyetçi anlayışının son bulması gerekir. Ancak biz inanıyoruz ki İslam ülkeleri bir araya gelip İslam Birliği’ni kuracak. Kudüs tekrardan özgürleşecek” dedi.

MİLLİ GÖRÜŞÇÜ GENÇ İNSANLIĞIN KURTULUŞU İÇİN ÇALIŞIR

Gençlik Kolları’nın çalışmalarının amacına değinerek sözlerine devam eden Karaduman, “Kimileri komisyon için siyaset yapar. Kimileri bir yerlere gelip güç sahibi olmak için. Kimileri de mevcut siyasete yaklaşarak gününü kurtarmak için siyasetin içinde yer alır. Ancak Milli Görüşçü gençler bunların hiçbirine tamah etmez. Milli Görüşçü genç, kendisi veya yakınlarını kurtarmak için değil, insanlığı kurtarmak için siyaset yapar” ifadelerini kullandı. Karaduman, sözlerinin sonunda genç başkanlara çalışmalar hakkında yapılması gerekenleri anlattı.

MİLLİ GAZETE/AHMET SESLİ

Yorumlar