İMAM HAMENEİ: SİYONİST REJİM CEZALANDIRILACAK

İslam Devrimi Lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamanei, Tahran'daki Rahmetli İmam Humeyni Musallası'nda bayram namazı kıdırdı. 

Görüntülenme: 123 Tarih: 11 Nisan 2024 21:52
İMAM HAMENEİ: SİYONİST REJİM CEZALANDIRILACAK

Ayetullah Hamanei, okuduğu bayram hutbesinde Ramazan ayının faziletlerine değinerek, ''Bir ay boyunca İslam ümmetinin üzerine ilahi rahmet yağmuru yağdı.’’ dedi.

Ramazan ayında ülkede yapılan Kur'an-ı Kerim okuma etkinliklerini olumlu olarak değerlendiren Ayetullah Hamanei, ''Ülkede dini değerler ve manevi atmosferin her daim korunmasını dileriz.'' ifadesini kullandı.

İslam Devrimi Lideri, Gazze’deki duruma ilişkin, şunları kaydetti:

''Bu yıl Ramazan ayında Gazze'de yaşanan kanlı olaylar tüm Müslümanları üzdü; Allah'ın laneti Siyonist Rejim’in üzerine olsun.

Batı ülkeleri uzun yıllar boyunca işgalci Siyonist Rejim’i desteklediler. Batılı devletler bu yılki olaylarda Batı medeniyetinin kötü doğasını açıkça ortaya sergileri.

Siyonist İsrail altı ayda en az 30 bin  savunmasız insanı katletti.''

İran'ın Şam'daki büyükelçilik yerleşkesinde yer alan konsolosluk binasına yapılan saldırı hakkında Ayetullah Hamanei, ''Konsolosluk ve büyükelçilik ve binaları temsil ettikleri ülkenin toprağı sayılır. Siyonist Rejim hata yaptığı için cezalandırılmalıdır, rejim cezalandırılacaktır."

mehrnews

Yorumlar