KORSAN İSRAİL'İ MİSİLLEME KORKUSU SARDI

Devrim Muhafızları komutan ve üyelerinin şehit edilmesinin ardından İran'ın Siyonist rejime ait hedeflere saldırma ihtimali artarken, Siyonist hükümet ve toplumda bir korku ve endişe dalgası oluştu. 

Görüntülenme: 198 Tarih: 08 Nisan 2024 20:58
KORSAN İSRAİL'İ MİSİLLEME KORKUSU SARDI

İsrail rejiminin Şam'daki İran konsolosluğuna saldırısında şehit olan İslam Devrim Muhafızları Komutanları ve mensuplarının şehadetinin ardından İran'ın Siyonist rejime ait hedeflere saldırma ihtimalinin artmasıyla birlikte, Siyonist hükümeti ve toplumu bir korku ve endişe dalgası sardı.
Tesnim muhabirinin edindiği haber, İsrail hükümetinin, İran'ın bu rejimin askeri ve güvenlik tesislerine yönelik olası saldırısını ortaya koymakta başarısız olduğunu ve bunun yerine yerleşim ve sivil bölgelerin hedef alınmasını teşvik etmede başarısız olduğunu gösteriyor ki Tel Aviv'in Ayalon Caddesi (bu şehrin ana ve işlek caddesi) çevresinde yapay sahneler üretiyor. İran füzelerinin ya da insansız hava araçlarının bu kentteki yerleşim alanlarını hedef aldığını ve insan kayıplarına yol açtığını söylemek mümkündür.
İran'dan intikam alacağımdan emindim ve Siyonist otoritelerin bu intikamı nasıl uygulayacaklarını doğru tahmin edememeleri, birçok olası senaryo için farklı kararlar almalarına neden oldu.
Daha önce İsrail hükümeti, dünya çapındaki büyükelçiliklerinin çoğunu, bu büyükelçiliklerin İran tarafından hedef alınacağı korkusuyla kapatmıştı.
Ayrıca geçtiğimiz günlerde İran'ın olası bir saldırısı durumunda işgalcilerin bulunması için işgal altındaki bölgelerde çeşitli barınaklar kurulmuş, gelen haberlere göre insanlar ihtiyaçlarını karşılamak için mağazalara saldırmıştı.
1 Nisan Pazartesi akşamı Siyonist rejim, İran İslam Cumhuriyeti'nin Şam'daki konsolosluk binasını füze saldırısıyla hedef aldı ve bu saldırı sonucunda Tuğgeneral Muhammed Rıza Zahedi ve komutanlardan Tuğgeneral Muhammed Hadi Hacı Rahimi'nin türbesinin savunucusu Serdar Raşid, Kutsal savunmanın muhterem gazileri ve gazileri ile İran'ın Suriye'deki üst düzey askeri danışmanları ve bunların danışman ve subaylarından Hüseyin Amanullahi, Seyyid Mehdi Celalati, Muhsin Sadakat, Ali Ağa Babayi ve Seyed Ali Salihi Ruzbahani şehit oldu.

tesnim

Yorumlar