SİYONİST İSRAİL ORDUSU SURİYE'YE SALDIRDI

Pazar gününün erken saatlerinde Siyonist Rejim İsrail, işgal altındaki Golan semalarından Şam'ın çevresindeki bölgeleri ve bu şehre yakın bazı noktaları hedef aldı. 

Görüntülenme: 135 Tarih: 17 Mart 2024 20:39
SİYONİST İSRAİL ORDUSU SURİYE'YE SALDIRDI

Yerel kaynaklar,  Pazar sabahı Şam şehrinin El-Kalamun bölgesinde çok sayıda patlamanın meydana geldiğini duyurarak ilgili fotoğrafları yayınladı. 

Rus haber ajansı Sputnik, patlamaları İsrail rejiminin söz konusu bölgeye saldırısına bağladı.

Suriyeli kaynaklar, Suriye ordusunun füze savunma sistemlerinin Şam'ın kuzey ve güneyinde aktif olduğunu ve İsrail füzeleriyle çatışmaya girdiğini bildiriyor.

Bu kaynaklara göre İsrail düşmanı, işgal altındaki Golan bölgesinden roket ve füzeler fırlattı.

Şam'ın kuzeydoğusundaki askeri havaalanına saldırı

Bazı yerel kaynaklar ise S, İsrail rejiminin sabah erken saatlerde Suriye topraklarına düzenlediği saldırıda "Yabrod" ve "Al-Nabq" şehirleri ile Nasıriye askeri havaalanının hedef alındığını iddia ediyor. Saldırıyı doğrulayan Suriye televizyonu, ülke ordusunun füze savunmasının İsrail füzeleriyle de çatışmaya girdiğini duyurdu.

Suriye Savunma Bakanlığı İsrail rejiminin füze saldırısını doğruladı

Suriye Savunma Bakanlığı'ndan bir askeri kaynak, İsrail rejiminin gece yarısı işgal altındaki Golan bölgesinin güneyindeki bazı bölgeleri hedef aldığını, askerlerin yaralandığını ve bir miktar maddi hasara yol açtığını duyurdu.

tesnim

Yorumlar