KASSAM TUGAYLARI SİYONİST ASKERLERİ PUSUYA DÜŞÜRDÜ

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları Gazze Şeridi'nin güney kesiminde yer alan Han Yunus şehrinin batısındaki Hamed Sitesi'nde işgalci siyonistlere dün gece kurulan pusuda bir siyonistin öldürüldüğünü 20 siyonistin ise yaralandığını duyurdu.  

Görüntülenme: 307 Tarih: 08 Mart 2024 13:01
KASSAM TUGAYLARI SİYONİST ASKERLERİ PUSUYA DÜŞÜRDÜ

Kassam Tugayları bugün (7 Mart Cuma) yaptığı açıklamasında siyonist işgalci askerlerden oluşan ve içinde en az 20 askerin bulunduğu bir takımı Hamed Sitesi'ndeki bir dairede güçlü bir şekilde kurulan pusuya düşürmeyi başardığını, bunlara anti personel patlayıcılar attığını ve saldırıda tümünün etkisiz hale getirildiğini, içlerinden en az bir kişinin öldürüldüğünün kalanların da yaralandığının kesinlik kazandığını ifade etti.

Siyonist işgal ordusu bugün sabah yaptığı açıklamada 7 Ekim'de başlayan savaşın başından bu yana 62 takım komutanının ve subayının öldürüldüğünü itiraf etmişti. Ancak işgal ordusunun kayıpları hakkında doğru bilgileri vermediği, kayıplarının önemli bir kısmını resmi açıklamalarda duyurmadığı, siyonist toplumda moral kırılmanın ve işgal hükümetine yönelik tepkilerin artmasına neden olmamak için böyle bir yönteme başvurduğu biliniyor. Siyonistlere ait medya organlarının hastane ve mezarlık yetkililerine dayanarak verdiği rakamlarla işgal ordusunun verdiği rakamlar arasında çok büyük bir fark olması da bu gerçeği teyit ediyor. 

İşgal ordusunun tüm saldırgan tutumuna rağmen Filistin direnişi Gazze'de işgal güçlerine karşı mücadelesini sürdürüyor ve onlara önemli kayıplar verdirmeye devam ediyor. 

 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar