HİZBULLAH SİYONİST ASKERLERİN SIZMA GİRİŞİMİNİ ENGELLEDİ

Lübnan Hizbullah'ı, Lübnan topraklarına girmeye çalışan İsrail rejimi ordusunun Golani Tugayı'nı top mermileri ve patlayıcı tuzaklarla tam bir hezimete uğrattı. 

Görüntülenme: 169 Tarih: 04 Mart 2024 14:00
HİZBULLAH SİYONİST ASKERLERİN SIZMA GİRİŞİMİNİ ENGELLEDİ

Lübnan İslami Direnişi Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin Lübnan topraklarına sızmaya çalışan Golani tugayının patlayıcı tuzaklar ve top mermileriyle ezildiğini ve Siyonist düşmanın hezimete uğratıldığını belirtti.

Lübnan İslami Direnişi'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: Gazze Şeridi'ndeki direnişçilerin desteği ve onun cesur ve asil direnişinin desteğiyle birlikte İslami direniş savaşçıları, bu Pazartesi sabahı saat 00.15'te işgal rejiminin Golani Tugayı’na bağlı birlikler Lübnan içlerine sızmaya çalıştı. Lübnan’ın Ramiye kasabası yakınlarındaki Hırbet Zarit yönündeki bölgeye sızmaya çalışan işgal güçleri çok sayıda bomba ve patlayıcı tuzaklarlar ile hedef alındı ardından top gülleleriyle tam isabetle vurulmak suretiyle işgalci rejimin Golani Tugayına ağır kayıplar verildi.

Lübnan Hizbullahı şunları ekledi: Bu saldırıdan yarım saat önce saat 23.45'te Siyonist rejim askerleri, Lübnan'ın güneyindeki Katamon Vadisi'nden ülke topraklarına girmeye çalışmış ancak Hizbullah'ın roket saldırılarına hedef olmuş ve kayıplar vermişti.

Lübnan Hizbullahı ayrıca şunları ekledi: Bu Pazartesi sabahı İsrail rejim ordusunun Zarit kışlası top atışlarıyla hedef alındı.

Belirtmek gerekir ki Golani Tugayı, İsrail işgalinin direnişle yüzleşmeyi umduğu Siyonist ordusunun en seçkin güçleri arasındaydı.

tesnim

Yorumlar