HAMAS ABD'NİN SİNSİ PLANINA DİKKAT ÇEKTİ

İslami Direniş Hareketi (Hamas) siyonist işgal güçlerinin bugün (29 Şubat Perşembe) sabah Gazze'de gerçekleştirdiği katliamın, ABD'nin İsrail işgal rejiminin Filistinlilere yönelik aç bırakma politikasının önünü açması sayesinde gerçekleştirildiğini dile getirirken, bütün bu uygulamalarla ve katliamlarla esasta Filistin halkının Gazze'den tamamen sürgün edilmesinin amaçlandığına dikkat çekti.  

Görüntülenme: 157 Tarih: 01 Mart 2024 11:47
HAMAS ABD'NİN SİNSİ PLANINA DİKKAT ÇEKTİ

Hamas işgal rejiminin bütün bu katliamlarının savaş suçları kategorisine girdiği ancak onun bütün bunları yapma cesareti göstermesinde ABD'nin verdiği desteğin ve her türlü haksızlık konusunda önünü açık tutmasının büyük bir payı olduğunu dile getirdi.

İşgal güçleri bugün sabah saatlerinde de Gazze'nin batı kısmında yardım almak için gelen bir kalabalığa saldırı düzenleyerek büyük bir katliam gerçekleştirdi. Tıbbi kaynakların verdiği bilgilere göre katliamda 150 kişi şehit edilirken en az 1000 kişi de yaralandı.

İşgal güçlerinin, özellikle kalabalığın yardım tırlarına yanaştığı sırada yoğun bir şekilde saldırı düzenlediği vurgulandı. Bu saldırı işgal yönetiminin aç bırakma politikasının etkili olması için Gazze bölgesine yardım sokulmasını engellediği gibi zar zor sokulan yardımların da dağıtılmasına fırsat vermemeye, yardım almak isteyenleri katletmeye çalıştığını göstermesi açısından dikkat çekiciydi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar