HÜSAM BEDRAN'DAN SİYONİST ESİRLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyelerinden Hüsam Bedran, Filistin direnişinin Gazze Şeridi’nde elinde tuttuğu İsrailli esirlerin hayatından Netanyahu ve işgal rejimi savaş kabinesinin sorumlu olduğunu söyledi. 

Görüntülenme: 160 Tarih: 17 Şubat 2024 17:57
HÜSAM BEDRAN'DAN SİYONİST ESİRLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Bedra, dün (16 Şubat Cuma) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, işgal ordusu komutanlarının tehditlerinin direniş liderleri ve Hamas üzerinde bir etkisi olmadığını ifade etti.
 

İşgalci düşmanla arabulucular vasıtasıyla yaptıkları pazarlıklarda Filistin halkının çıkarlarını ve beklentilerini gözettiklerini belirten Bedran, önceliklerinin Gazze Şeridi’ni hedef alan saldırıları ve katliamları durdurmak olduğunu bildirdi.
 

Bedran, Netanyahu’nun pazarlıklarda ilerleme sağlanmasına kişisel olarak karşı çıktığına dikkat çekti.
 

İşgalcilerin Hamas’ın hastaneleri kullandığı iddiasına da cevap veren Bedran, uluslararası kurumlar tarafından hastanelerin denetlenmesine hazır olduklarını açıkladı.
 

Bu arada, İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, dün yayınlanan ses kaydında, Gazze Şeridi’nde tutulan İsrailli esirler arasında ölümlerin arttığını söyledi.
 

Filistinli esirleri işgal rejimi zindanlarından kurtarmak ve Filistin halkının meşru haklarını gerçekleştirmek gibi soylu bir amaç için İsrailli esirleri korumaya çalıştıklarını kaydeden Ebu Ubeyde, işgal rejimi liderlerinin İsrailli esirlerin hayatını hiçe saydıklarını ifade etti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar