MUHAMMED RAAD: LÜBNAN'DA SİYONİSTLERİ BEKLEYEN ŞEY BİR MEZARLIKTIR

Lübnan parlamentosundaki Hizbullah bloku başkanı, "Siyonist düşmanın şu ana kadar Hizbullah'ın askeri gücünün yalnızca küçük bir kısmını gördüğünü" belirterek işgalcileri yapacakları en küçük bir aptallığa karşı uyardı ve şunları vurguladı: Lübnan'da Siyonistleri bekleyen şey bir mezarlıktır. 

Görüntülenme: 207 Tarih: 28 Ocak 2024 05:32
MUHAMMED RAAD: LÜBNAN'DA SİYONİSTLERİ BEKLEYEN ŞEY BİR MEZARLIKTIR

Lübnan’da Hizbullah’ın meclis grubu Direnişe Sadakat Bloku lideri Muhammed Raad, Lübnan'ın güney cephesinde Siyonist düşmanla yüzleşme sürecine ilişkin konuşmasında şunları duyurdu: Lübnan'daki direniş Siyonist düşmana karşı güçlü duruyor ve işgalcileri yanlış hesaplamalardan kaçınmaları ve aptallıklarını Lübnan'a taşımamaya dikkat etmeleri konusunda uyarıyoruz, çünkü Lübnan'da sizi bekleyen şey sizin için hazırladığımız bir mezarlıktır.

Düşman şu ana kadar Hizbullah'ın gücünün yalnızca küçük bir kısmını gördü

Muhammed Raad, Hizbullah savaşçılarının düşmanla yüzleşmeye tam olarak hazır olduklarını vurgulayarak şunları söyledi: Düşman gücümüzün küçük bir kısmını bile görmüş değil, ona tüm gücümüzü göstermeye hazırız. Siyonist rejimin Gazze'ye yönelik saldırganlığına karşı koyarken yaptığımız şey, ülkeyi ve ulusal çıkarları korumak, Lübnan'ın egemenliğini savunmak, Gazze ile dayanışma içinde olmak ve mazlum Filistin halkına yardım etmektir.

Bu Hizbullah yetkilisi şunu ekledi: Gazze'nin bu vahşi, ırkçı ve terörist İsrail rejimine karşı yalnız olmadığını tüm dünyanın bilmesi için sesimizi yükselttik. Siyonist düşman, belirlediği siyasi hedefleri gerçekleştirememiş ve bu başarısızlık onun siyasi, askeri ve güvenlik kademelerinde kafa karışıklığına neden olmuş, bugün aralarında bir bütünlük kalmamıştır.

Muhammed Raad şunları söyledi: Gazze'de hedeflerinin gerçekleşmemesi sonucunda işgalci düşman ve onun müttefikleri ve destekçileri çaresizlik ve hayal kırıklığı içindedir. Bu nedenle de Siyonist yerleşimcileri kuzeydeki yerleşimlere dönmeye ikna edebilmek için bizi zorbalık ve yalan iddialarla büyük bir savaşla tehdit etmeye çalışıyorlar. Ancak Lübnan'ı güvensiz hale getirme pahasına Siyonistlerin güvende olmasına asla izin vermeyeceğiz.

Hizbullah grubunun lideri şöyle devam etti: Halkın ve ülkemizin çıkarlarının korunmasına bağlıyız ve Lübnan'ın egemenliğine yönelik hiçbir saldırıya izin vermeyeceğiz, direnişin taahhüdü budur ve yaptığımız tüm fedakarlıklar bu yöndedir. Biz Gazze'ye yönelik vahşi saldırıda başarısız olanlara koz verecek değiliz.

Güney Lübnan cephesi Gazze'ye destek için açık kalacak

Lübnan Parlamentosu'ndaki Hizbullah grubunun kıdemli üyelerinden Hasan İzzeddin de şunu vurguladı:  Vatanı savunmak için şehit konvoyu hazırlayan direniş, bugünlerde şaşkınlık ve çaresizlik içerisinde kalan düşmana asla teslim olmayacaktır.

Bu Hizbullah yetkilisi Siyonist düşmana seslenmeye devam etti ve şunları söyledi: Güney Lübnan Cephesi Gazze'yi desteklemek için her zaman açıktır ve açık kalacaktır. Savaşın büyümesine yol açacak herhangi bir gelişme olması durumunda direnişin boş durmayacağı, her türlü çılgınlığa karşılık vermeye ve hiç beklemediğiniz anda size saldırmaya tam anlamıyla hazır olduğu konusunda sizi uyarıyoruz.

Hasan İzzeddin sonunda şunları söyledi: Biz macera peşinde değiliz, milletimizi ve vatanımızı savunmak istiyoruz ve düşmana karşı asla taviz vermeyeceğiz, teslim olmayacağız.

tesnim

Yorumlar