SİYONİST BAKAN NİR BARKAT: İRAN FÜZE SALDIRIMIZIN HEDEFİNDE

İsrail ekonomi bakanı, İran'ın, İsrail'in füze saldırılarının “meşru hedefi” olduğunu bildirdi. 

Görüntülenme: 157 Tarih: 25 Ocak 2024 19:04
SİYONİST BAKAN NİR BARKAT: İRAN FÜZE SALDIRIMIZIN HEDEFİNDE

İsrail Ekonomi Bakanı Nir Barkat dün akşam yaptığı açıklamada, “Tahran'ın, İsrail’in düşmanlarının başında yer aldığını ve artık İran'ın Tel Aviv'in füze saldırıları için meşru hedef haline geldiğini” söyledi.

İngiliz Telegraph gazetesine verdiği röportajda, Lübnan Hizbullah'ını yok etme tehdidinde bulunan Barkat şunları söyledi: "İsrail'in yok edilmesi gerektiğini söylüyorlar, biz de bunu hedeflediklerini biliyoruz."

Nir Barkat tehditlerini şu sözlerle sürdürdü: "İranlıların, İsrail'e karşı vekil güçlerini kullanarak İsrail'den kurtulamayacaklarını, biz iyi uyuyamazsak onların da geceleri iyi uyuyamayacaklarını anlamalarını çok net bir şekilde göstermeliyiz. "

İsrailli bakan ilginç bir iddiada da bulunarak, "Onlar bütün gayrimüslimleri öldürmek istiyorlar.” dedi ve açıklamasını şu ifadelerle devam ettirdi: “Sıranın başında olabiliriz, ama hepimiz aynı sıradayız. İsrail'e küçük şeytan diyorlar, Amerika da büyük şeytan, geri kalanı ise ikisinin arasında."

Daha önce İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu da Tahran'ı tehdit etmiş ve şöyle demişti: "Her zaman ve her yerde İran'a karşı harekete geçeceğiz. Herkes biliyor ki, Tahran nükleer silaha sahip olursa tehditleri artacaktır."

YDH

Yorumlar