SİYONİST SUBAY HAVA SALDIRISINDA ÖLDÜ

Filistinli direniş gruplarından Nasır Salahuddin Tugayları, Gazze Şeridi’nde esir tuttuğu İsrailli subayın işgal ordusunun hava saldırılarında hayatını kaybettiğini açıkladı. 

Görüntülenme: 197 Tarih: 20 Ocak 2024 01:48
SİYONİST SUBAY HAVA SALDIRISINDA ÖLDÜ

Nasır Salahuddin Tugayları, dün (19 Ocak Cuma) işgal ordusunun Ohad Yaholomi adlı esir subayı öldürme amacıyla gerçekleştirdiği saldırının ardından yaralı subaya ilk yardımda bulunulduğunu gösteren bir video yayınladı.
 

İsrailli yaralı subayın hayatını kurtarmak için çok çaba gösterdiklerini bildiren Nasır Salahuddin Tugayları, Ohad Yaholomi’nin işgal ordusunun geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir başka hava saldırısında öldüğünü söyledi.
 

Gazze Şeridi’nde Filistinli direniş grubu tarafından esir tutulan İsrailli subay, işgal ordusunun düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybetmeden önce video kaydıyla işgal rejimi başbakanı Binyamin Netanyahu’ya seslenmiş, Gazze Şeridi’ndeki İsrailli esirlerin serbest bırakılması için Filistin direnişinin taleplerini kabul etme ve savaşa son verme çağrısında bulunmuştu.
 

Söz konusu video kaydında İsrailli subay Netanyahu’ya “Rica ediyorum sorun çıkarmayı bırakın. Biz bu insanların ailelerinin saygın bir şekilde yaşamalarını, daha çok acı olmamasını ve buradaki tüm esirlerin serbest bırakılmasını istiyoruz” demişti.

 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar