YEMEN ORDUSU TATBİKAT YAPTI

Yemen ordusunun "Vaat edilen fetih ve kutsal cihad için hazırız" isimli tatbikatı bugün (13 Ocak) bu ülkenin kuzeyinde gerçekleştirildi. 

Görüntülenme: 216 Tarih: 13 Ocak 2024 18:44
YEMEN ORDUSU TATBİKAT YAPTI

Yemen ordusunun 141'inci Tugay'dan farklı birimleri bugün Amerikan ve İngiliz füze saldırılarıyla eş zamanlı olarak "Vaat edilen fetih ve kutsal cihad için hazırız" büyük tatbikatına katıldı.
Yemen'in altıncı askeri bölgesi, bu ülkenin kuzey vilayetlerini (Sada, İmran ve El-Cevf) kapsamaktadır. Tatbikatta çeşitli İHA, topçu, kara, keskin nişancı, mühendislik ve haberleşme birimleri katıldı.
Al-Masira web sitesine göre, katılan tüm birimler kendilerine verilen görevleri ustalık ve kabiliyetle yerine getirdi; bu da birimler arasındaki planlama, koordinasyon ve mükemmel entegrasyon düzeyini gösterdi.
Bugün sabah ABD bir kez daha Sana Uluslararası Havaalanı yakınındaki el-Deylami üssü de dahil olmak üzere Yemen'deki bölgeleri hedef aldı. ABD'li bir yetkili CNN'e, Yemen'deki yeni saldırılarda Yemen'in Ensarullah güçleri tarafından kullanılan bir radar tesisinin hedef alındığını söyledi.

Parstoday 

Yorumlar