YEMEN SİLAHLI KUVVETLERİNDEN AÇIKLAMA

Yemen Silahlı Kuvvetleri biraz önce bir bildiri yayınladı. 

Görüntülenme: 844 Tarih: 12 Ocak 2024 18:35
YEMEN SİLAHLI KUVVETLERİNDEN AÇIKLAMA

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Cenâb-ı Hak şöyle buyurmuştur: {Kim size saldırırsa, siz de onun size saldırdığı gibi siz de ona saldırın. Allah'tan korkun ve onları iyi tanıyın. Allah takva sahipleriyle beraberdir.} 

Amerikan-İngiliz düşmanı, İsrail'in Gazze'de devam eden suçlarına verdiği desteğin bir parçası olarak, yetmiş üç baskınla Yemen Cumhuriyeti'ne karşı acımasız bir saldırı başlattı; başkent Sana'yı, Hodeidah ve Taiz vilayetlerini hedef aldı. Hacca ve Saada'daki baskınlarda silahlı kuvvetlerimizden 5 mücahid şehid oldu, 6 askerimiz de yaralandı.
Amerikan ve İngiliz düşmanı, Yemen halkımıza yönelik kriminal saldırganlığının tüm sorumluluğunu üstlenmektedir ve bu saldırı cevapsız ve cezasız kalmayacaktır.

Yemen silahlı kuvvetleri, Yemen'in, egemenliğinin ve bağımsızlığının savunulması için tehdit kaynaklarını ve karada ve denizdeki tüm düşman hedeflerini hedef almaktan çekinmeyecektir.

Bu acımasız saldırı, Yemen'i, Filistin halkına destek vermekten caydırmayacak ve Yemen silahlı kuvvetleri, İsrail gemilerinin veya işgal altındaki Filistin limanlarına giden gemilerin Arap ve Kızıl Deniz'de seyrüsefer yapmasını engellemeye devam edecektir. 
Allah bize yeter, O, en iyi vekil, en iyi koruyucu ve en iyi yardımcıdır.

Yaşasın özgür, aziz ve bağımsız Yemen,
Yemen'in ve ülkenin tüm özgür halkının zaferi

Sana, 1 Recep 1445 
12 Ocak 2024
Yemen Silahlı Kuvvetleri

Yorumlar