ERBİL'DE SİYONİST İSRAİL'İN 8200 ASKERİ BİRLİĞİNE İNTİHAR İHA'SI İLE SALDIRI (ÖZEL HABER)

Irak'ta siyonist İsrail'in 8200 askeri birliğinin 7 üyesi öldürüldü ve yaralandı. 

Görüntülenme: 1248 Tarih: 11 Ocak 2024 18:41
ERBİL'DE SİYONİST İSRAİL'İN 8200 ASKERİ BİRLİĞİNE İNTİHAR İHA'SI İLE SALDIRI (ÖZEL HABER)

Cihadi News'in haberine göre bir siyonist medya organı şunları duyurdu: İsrail 8200 askeri biriminin Erbil banliyölerindeki karargâhı, yılbaşına yakın bir tarihte intihar İHA'sı ile hedef alındı.
Yeni yılı kutlamak için toplanan 8200 birliğinin 7 mensubu, Irak İslami Direnişinin drone saldırısında hedef alındı, bu saldırıda aralarında bir radar uzmanının da bulunduğu 3 siyonist öldü, 4'ü de yaralandı. Bu siyonistler Irak'a Amerikan pasaportlarıyla girmişlerdi.
İsrail medyasına göre, ölülerin cesetlerinin (4 Ocak'ta) Erbil Havalimanı'na ve oradan da Katar'a nakledilmesi süreci karmaşık bir süreçti, çünkü Erbil Uluslararası Havalimanı'ndaki uçuşlar kötü hava koşulları ve yoğun sis nedeniyle sınırlıydı. 
Bu eylem, Irak'ta siyonist rejime karşı son aylarda yapılan en iyi eylem ve direniş saldırılarından biridir. Siyonistleri kayıp sayısından daha çok kızdıran ve şaşırtan şey, anlık gözlem ve Direniş'in Erbil'deki 8200 birliğinin toplanma alanına yönelik hassas insansız hava aracı saldırısıydı. Bu saldırının, sonun başlangıcı olabileceği gibi mesajlar da taşıyabileceğini siyonistler çok iyi biliyor.
kudusgunu.com

Yorumlar