GENERAL İSMAİL KAANİ: AKSA TUFANI FİLİSTİN DİRENİŞİNİN OPERASYONUDUR

Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı, Aksa Tufanı operasyonunun tamamen Filistin'e yönelik olduğunu ve adım adım Filistin direnişinin tedbir ve planıyla hayata geçirildiğini söyledi. 

Görüntülenme: 241 Tarih: 31 Aralık 2023 21:12
GENERAL İSMAİL KAANİ: AKSA TUFANI FİLİSTİN DİRENİŞİNİN OPERASYONUDUR

Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General İsmail Kaani, Aksa Tufanı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak, Aksa Tufanı'nın tamamen bir Filistin operasyonu olduğunu, Filistin direnişinin tedbir ve planıyla adım adım gerçekleştirilen bir operasyon olduğunu belirtti.
Amerika'nın bu suçların kayıtlarına geçmediğini ve zamanında hesap sorulacağını düşünmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.
Devrim Muhafızları'nın Kudüs Gücü komutanı şunları söyledi: "Savaşın başlangıcından bu yana Siyonist rejimin ve ABD'nin başarıları nelerdi? Onların sanatı sadece masum kadınları ve çocukları öldürmektir."
Kaani, Gazze savaş alanında hiçbir şey başaramadığınız ve İran'ın planlarınıza çekilmeyeceği için şehit Razi Musevi'yi öldürdüğünüzü belirtti.
Amerikalılara hitaben, eğer Irak'ta mantıksız davranışlarınıza devam ederseniz Irak direnişinin bu değerlendirmeleri bir kenara bırakıp size başka bir cevap vereceğini söyledi.

tesnim

Yorumlar