İMAM HAMENEİ ŞEHİT KASIM SÜLEYMANİ'NİN AİLESİ İLE GÖRÜŞTÜ

İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamanei, Şehit General Kasım Süleymani'nin ailesiyle yaptığı görüşmede, bu şehidin isminin, hatırasının ve özelliklerinin yayılmasının Şehit Süleymani'nin ihlasından kaynaklandığını söyledi ve bu aziz şehidin en önemli rol ve hizmetinin bölgede direniş cephesini canlandırmak olduğunu söyledi. 

Görüntülenme: 215 Tarih: 31 Aralık 2023 13:56
İMAM HAMENEİ ŞEHİT KASIM SÜLEYMANİ'NİN AİLESİ İLE GÖRÜŞTÜ

İmam Hamanei şu ifadelerde bulundu: ‘Bu aziz şehidin en önemli rolü ve hizmeti bölgede direniş cephesinin yeniden canlandırılması olmuştur.

Gazze'nin yaklaşık 3 aydır gösterdiği direniş, direniş cephesinin varlığından kaynaklanıyor. Şehit Süleymani, direniş cephesinin yeniden canlandırılması için büyük çaba harcamış ve bu çabayı ihlas, tedbir, akıl ve ahlakla ilerletmiştir.’

İran İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamanei, Devrim Muhafızları Kudüs Gücü komutanı General Kaani'nin çabalarını takdir etti ve şu ifadelerde bulundu: ‘Direniş cephesini güçlendirme çizgisi devam etmelidir.

Bu görüşmede, Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı da hazır bulundu ve Zeyneb Süleymani, Şehit Süleymani'nin karakterini ve özelliklerini genç nesle aktarmak için yürütülen kültürel ve sanatsal faaliyetlere ilişkin kısa bir rapor sundu.

rasthaber

Yorumlar