TUĞGENERAL RIZA TALAİNİK'TEN SİYONİST REJİME UYARI

Tuğgeneral Talainik, General Seyyid Razi Musevi'nin şehadeti ile ilgili şunları söyledi: Elbette bu suç cezasız kalmayacak Siyonistler bu eyleminin acı verici intikamını beklemeli. İşgal rejimi bu suçunun bedelini muhakkak ödeyecek. 

Görüntülenme: 221 Tarih: 26 Aralık 2023 21:33
TUĞGENERAL RIZA TALAİNİK'TEN SİYONİST REJİME UYARI

İran Savunma Bakanlığı Sözcüsü Tuğgeneral Rıza Talainik, bugün düzenlediği basın toplantısında General Seyyid Razi Musavi'nin şehadeti ile ilgili şunları söyledi: İranlı danışman General Seyyid Rıza Musevi'nin şehadeti, işgal rejiminin terörizminin açık göstergesi ve bu öte yandan Suriye devletinin egemenliğinin açık bir şekilde ihlal edilmesi anlamına geliyor. Ayrıca bu işgalci rejim bölgede güvensizlik yaratıp savaşı kışkırtmaya çalışıyor ve bu suç kesinlikle cezasız kalmayacaktır. Yaptıklarının bedelini ödeyecekler ve bu operasyonun bedelini ödemeyi beklemek bu rejime ve unsurlarına şiddetli bir azap verecek.

Savunma Bakanı Sözcüsü: ‘Bu operasyona öyle bir mekan ve zamanda güçlü ve akıllıca bir yanıt vereceğiz ki Siyonist rejim bu tür operasyonlarla amaçladığı hedeflerine asla ulaşamayacak.’ ifadelerini kullandı.

O şöyle devam etti: Hacı Kasım'ın açtığı düşünce ve savunma yolu okulu canlı ve dinamiktir ve General Süleymani'nin şehadeti müstekbirlerin yenilgisine yol açmıştır ve bugün, General Süleymani'nin şehadeti üzerinden dört yıl geçtikten sonra direniş cephesi kendi imkanları ile büyümüş ve güçlenmiştir.

İran Savunma Bakanlığı Sözcüsü şunları söyledi: Bölgenin ve dünyanın en önemli meselesi Gazze savaşıdır. İsraillilerin bu savaşta seksen günden beri devam eden başarısızlıkları ve yenilgileri herkese açık bir şekilde ortaya dökülmüştür ve aslında İsrail rejiminin onlarca yıldır işlediği suçlara cevaben gerçekleşen Aksa Tufanı, başından beri zaferle doğmuştur ve İsrail'in bunun üstesinden gelmesi mümkün değildir.

tesnim

Yorumlar