EMİR ABDULLAHİYAN: TEL AVİV ZORLU BİR GERİ SAYIM BEKLEMELİ

İran Dışişleri Bakanı Emir Abdullahiyan, Devrim Muhafızları Ordusu'nun kıdemli komutanı Seyyid Razi Musevi’ye yönelik terör saldırısına tepki göstererek, “Tel Aviv zorlu bir geri sayım beklemeli” dedi. 

Görüntülenme: 157 Tarih: 26 Aralık 2023 18:51
EMİR ABDULLAHİYAN: TEL AVİV ZORLU BİR GERİ SAYIM BEKLEMELİ

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan sosyal medya X hesabından yaptığı paylaşımda Devrim Muhafızları Ordusu'nun kıdemli komutanı Seyyid Razi Musevi’ye yönelik terör saldırısına tepki gösterdi.

Emir Abdullahiyan’ın paylaşımında İran’ın Suriye'de terörle mücadele danışmanı şehit Musevi’nin ailesi ile İran ve Suriye halkına taziyede bulundu.

Emir Abdullahiyan bu komutanın ABD’nin Irak'taki saldırısında şehit olan General Süleymani ile birlikte İran'ın ve bölgenin güvenliğini sağlamak için uzun yıllar teröristlere karşı mücadelede bulunduğunu belirtti.

Emir Abdullahiyan paylaşımında “Tel Aviv zorlu bir geri sayım beklemeli” ifadesinde bulundu.

Suriye’de askeri danışman olarak görev yapan İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun önde gelen komutanlarından General Seyyid Razi Musevi  Siyonist Rejim savaş uçaklarının Şam’daki Zeynebiye bölgesine düzenlediği hava saldırısında şehit oldu.

mehrnews

Yorumlar