SİYONİST İSRAİL İRANLI GENERAL SEYYİD RAZİ MUSAVİ'Yİ ŞEHİD ETTİ

Siyonist rejimin Şam'ın çevresindeki Zeynebiye bölgesine yönelik saldırısında Devrim Muhafızları'nın Suriye'deki üst düzey komutanlarından General Seyyid Razi Musavi şehit oldu. 

Görüntülenme: 404 Tarih: 26 Aralık 2023 14:34
SİYONİST İSRAİL İRANLI GENERAL SEYYİD RAZİ MUSAVİ'Yİ ŞEHİD ETTİ

Siyonist rejimin Şam'ın banliyösü Zeynebiye bölgesine düzenlediği saldırıda, Pazartesi akşam saatlerinde Devrim Muhafızları'nın Suriye'deki kıdemli danışmanlarından Seyyid Razi olarak bilinen Seyyid Razi Musavi şehit oldu.

Şam'daki İran muhabirlerinden biri  Tahran saatiyle 16.00'da Siyonist rejimin, işgal altındaki Golan semalarından Şam'ın Zeynebiye bölgesindeki General Musevi'nin bulunduğu noktayı hedef alan 3 roket ateşlediğini ve bunun sonucunda da Devrim Muhafızları komutanının şehit olduğunu belirtti. 
Olay yerinde bulunanların ifadesine göre, terör saldırısı sırasında başka kişiler de bulunuyordu. Ancak terör saldırısında ölen ve yaralananların kesin sayısının henüz belli olmadığı da belirtildi.

Seyyid Razi, Devrim Muhafızları'nın Suriye'deki en eski danışmanlarından ve şehit general Hacı Kasım Süleymani'nin yoldaşlarından biriydi.

Bu saldırıda diğer şehit ve diğer olası yaralıların sayısı hakkında herhangi bir haber yayınlanmadı.
Tesnim

Yorumlar