HİZBULLAH SİYONİST ORDU MEVZİLERİNİ VURDU

İşgalci ordunun savunmasız Gazze halkına yönelik barbarca saldırılarına tepki olarak Lübnan İslami direnişi, bugün de İsrail'in çok sayıda mevzisi ve işgalci ordunun askerlerinin bulunduğu noktaları hedef aldı. 

Görüntülenme: 196 Tarih: 14 Aralık 2023 15:38
HİZBULLAH SİYONİST ORDU MEVZİLERİNİ VURDU

El Alem'in haberine göre Lübnan Hizbullahı, İsrail'in "El Malkiyye" üssünü "Barkan" roketiyle hedef alarak doğrudan vurduğunu, ayrıca İsrail'in "El Malkiyye" üssüne de saldırdığını duyurdu.

İşgalci rejimin Kanal 12 televizyonu, Lübnan'ın güneyinden Batı Celile'deki Ras El Nakura'ya çok sayıda roket atıldığını doğruladı.

Lübnan direnişi, İsrail'in "Ramiya" ve "Şumira" kışlaları ile Ras El Nakura'daki deniz üssünü de uygun silahlarla hedef aldı.

İbranice yayın yapan medya ayrıca El Celil Oliya Bölge Konseyi'nin Lübnan'dan atılan çok sayıda roketin Celile'deki Ramim bölgesini vurduğunu bildirdi.

Lübnan Hizbullahı bir başka açıklamasında El Dahira üssü çevresindeki Siyonist rejim askerlerini uygun silahlarla hedef aldıklarını duyurdu.

Başka bir raporda Lübnan Hizbullahı, işgal ordusu askerlerinin Manara üssünde toplanmasının hedef alındığını ve tam ve doğrudan vurulduğunu bildirdi.

Bu bağlamda İsrail medyası da Güney Lübnan'dan El Celile'deki Kiryat Şomune'ye çok sayıda roket atıldığını vurguladı.

parstoday

Yorumlar