GASIP İSRAİL KIBRIS'TAN EL ÇEKMİYOR

Yavru vatanın Siyonistlerce işgal edilmemesi adına önemli bir mücadele veren UBP Milletvekili Yasemin Öztürk, Millî Gazete’ye dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kendi partisinden bazı isimlerin dahi baskıya maruz kaldığını kaydeden Öztürk, “Konuya dair bir bakanla görüştüm. 

Görüntülenme: 292 Tarih: 14 Aralık 2023 07:36
GASIP İSRAİL KIBRIS'TAN EL ÇEKMİYOR

Bakan bana sitem ederek, ‘Böyle bir örgüt mü var? Nereden çıkarıyorsunuz bunları?’ dedi. Birçok Yahudi vatandaş oldu. Bunların üzerinde ne kadar mal var? Aracılar kim? Bunları ben biliyorum ama bakanlık bunların üzerine gitmeye yanaşmıyor” diye konuştu.

KKTC topraklarının Siyonistlerce işgal edilmesine mani olmak amacıyla kıymetli çalışmalarda bulunan UBP Milletvekili Yasemin Öztürk, Millî Gazete’ye önemli açıklamalarda bulundu. KKTC’de Siyonizm tehlikesine karşı bir uyanış başladıysa bunun Millî Gazete sayesinde olduğunu dile getiren Öztürk, “Geldiğimiz nokta sizin sayenizde… Bu konuyu dile getirmeseydiniz ve ısrarla yazmasaydınız bu noktaya gelemezdik” ifadelerini kullandı.

UBP Milletvekili Yasemin Öztürk, hali hazırda KKTC’li yetkililerin sessizlik içerisinde bulunduğunu söyledi. Kimsenin mevcut durumu kabullenmek istemediğini kaydeden Öztürk, “Konuya dair bir bakanla görüştüm. Bakan bana sitem ederek, “Böyle bir örgüt mü var? Nereden çıkarıyorsunuz bunları?” dedi. Birçok Yahudi vatandaş oldu. Bunların üzerinde ne kadar mal var? Aracılar kim? Bunlar ben biliyorum ama bakanlık bunların üzerine gitmeye yanaşmıyor” diye konuştu.

SİYONİSTLERİN HİZMETKÂRLARI ÇOK

KKTC topraklarında Siyonist odakların hizmetkârlarının çok olduğunu belirten Yasemin Öztürk, “İşgal faaliyetlerinde önemli bir rol oynayan Simon Aykut’u aralarında siyasilerin de olduğu önemli isimler ziyaret ediyor. Bu şahsın KKTC’de 5 binin üzerinde dairesi var. Bunların araştırılması ve üzerine gidilmesi lazım. Bu adam krallık kurmuş durumda” dedi.

“KENDİ PARTİMDEN İSİMLER BİLE BASKI YAPIYOR”

Millî Gazete’nin deşifre ettiği Chabad isimli örgüte ilişkin de konuşan Öztürk, söz konusu örgütün uluslararası nitelik taşıdığını belirtti. Kendisinin de Chabad’a karşı bir mücadele içerisinde olduğunu vurgulayan Yasemin Öztürk, “Baskı altındayım. Kendi partimden isimler bile baskı yapıyor. Ne yazık ki UBP’li bazı isimler de bu işin içerisinde” sözlerini sarf etti.

BEKİR ŞİRİN/MİLLİ GAZETE

Yorumlar