HİLLARY CLİNTON'A GAZZE TEPKİSİ

ABD'nin eski Dışişleri Bakanı ve 2016 seçimlerinde de ABD Başkanlığı'na aday olan, büyük bir iştahla Beyaz Saray'a doğru koşarken Trump'a yenilmesi sebebiyle kriz geçiren Hillary Clinton Columbia Ünhiversitesi'nin New York'taki bir binasında, Gazze Savaşı karşısındaki tutumundan ve binlerce masum çocuğu hunharca katletmekten çekinmeyen siyonist canavarlara verdiği destekten dolayı öğrenciler tarafından yuhlandı.  

Görüntülenme: 286 Tarih: 30 Kasım 2023 01:07
HİLLARY CLİNTON'A GAZZE TEPKİSİ

Üniversitede ders veren bayan Clinton'a karşı protesto eylemi düzenleyen öğrenciler, üniversite kampüsünün binalarından birinden çıkması esnasında, "Utan, utan!" diye bağırdılar. Öğrenciler Clinton gibi siyonist katillerin destekçisi birine kapılarını açmasından dolayı üniversite yönetimine de tepkilerini dile getirdi ve "Columbia'nın elleri kana bulanmış!" diye slogan attılar.

Bayan Clinton'da utanacak yüz artık kalmadığı için başını dikip yürümeye devam etti. Ancak öğrencilerin tepkisine karşı herhangi bir açıklamada bulunma ve neden siyonist katillere destek verdiği hakkında onlara bir şey söyleme cesareti de gösteremedi. Siyonist katillerin destekçileri zaten hep böyledir. Onlarda utanacak yüz yoktur. Utanacak yüze sahip birinin siyonist vahşete destek olması mümkün değildir.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar