TÜMGENERAL HÜSEYİN SELAMİ: SİYONİST İSRAİL GÜVENLİK YÜZÜ GÖREMEYECEK

İran İslam Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Selami cumartesi günü başkent Tahran'da düzenlenen Gazzeli çocuklara destek mitinginde konuştu. 

Görüntülenme: 438 Tarih: 19 Kasım 2023 14:57
TÜMGENERAL HÜSEYİN SELAMİ: SİYONİST İSRAİL GÜVENLİK YÜZÜ GÖREMEYECEK

Devrim Muhafızları komutanı işgal rejimi İsrail'in artık huzur, refah ve güvenlik yüzü göremeyeceğini vurguladı.

Cumartesi günü İslami İran'ın dört bir yanının Filistin toprakları üzerindeki en onurlu insanlar ve çocuklara destek için sevgi, saygı, derin duygu ve İlahi tassup duyguları ile dolu olduğuna işaret eden Tümgeneral Hüseyin Selami, Aksa Tufanı gibi müstesna bir operasyonun İngiltere, Fransa ve ABD yönetimleri ve Siyonist rejimin son asırda işlediği cinayetler ve zulme karşı bir tepki olduğunu vurguladı.
Tümgeneral Selami sözlerinin devamında Filistin ve direniş cephesi arasındaki çatışmalara dikkat çekerek, Aksa Tufanı'nın ABD gibi yabancı ülkeler ve yabancı yardımların İsrail rejimini çökmekten kurtarmayacağını gösterdiğini çünkü Amerikalılar gelmeden önce Filistinliler ve Müslümanların bu rejimin işini bitirebileceğini vurguladı. Selami, işgal rejiminin bu operasyon sonucu askeri ve istihbarat alanında çeşitli boyutlarda yenilgiye uğradığını ve ABD'nin başını çektiği batının büyük bir ahlaki fiyasko yaşadığına temasla, Amerikan değerlerinin gerçeklerinin dünya insanları nezdinde ne kadar tiksindirici olduğunu ifade etti.

tesnim

Yorumlar