HAMAS'TAN DÜNYA HALKLARINA ÖNEMLİ ÇAĞRI

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin savaş ve saldırganlığına karşı tüm dünya insanlardan geniş çaplı seferberlik çağrısında bulundu. 

Görüntülenme: 677 Tarih: 10 Kasım 2023 06:55
HAMAS'TAN DÜNYA HALKLARINA ÖNEMLİ ÇAĞRI

Filistin Şahab haber ajansının haberine göre, Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) Perşembe günü yaptığı açıklamada, şunları duyurdu: Bir kez daha milletlerden, Arap ve İslam aleminden ve dünyanın özgür halklarından eylem alanını artırmalarını, tüm kıtalardaki tüm şehirlerde, meydanlarda, başkentlerde boy göstermelerini ve halkın direnişini desteklemek için ayağa kalkmalarını istiyoruz.

Yapılan açıklamada Hamas, Filistin topraklarının özgürlüğünü, geri dönüş hakkını ve Filistinlilerin kendi kaderini tayin hakkını desteklemek için geniş çapta seferberlik yapılması ve işgalcilerin ve Filistinlilerin saldırılarının ayrıca Amerika’nın bu rejime sarsılmaz desteğinin kınanması için güçlü adımlar atılması çağrısında bulundu.

Hamas, Siyonist düşmanın Gazze'ye saldırısına karşı Cuma, Cumartesi ve Pazar günü gösterilerin devamını ve yoğunlaşmasını talep etti.

parstoday

Yorumlar