SAADET PARTİSİ'NDEN KATİL SİYONİST REJİM HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Katil İsrail rejiminin Gazze’de gerçekleştirdiği soykırım nedeniyle Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu. 

Görüntülenme: 437 Tarih: 02 Kasım 2023 13:00
SAADET PARTİSİ'NDEN KATİL SİYONİST REJİM HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Saadet Partisi’nin suç duyurusunda bulunduğu isimler arasında İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Hertzog, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, İsrail Başbakan Yardımcısı Yariv Levin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail İstihbarat Bakanı Gila Gamliel ve İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir yer aldı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Hükümet Gazze’yi biraz umursuyorsa eğer, tıpkı bir gece yarısı KHK’sı ile İstanbul Sözleşmesi’nden çıkıldığı gibi, içinde, ‘İsrail saldırılarını durdurmaz ise 24 saat sonra ABD Kürecik Radar Üssü kapatılacaktır!’ cümlesinin geçtiği bir KHK ile zulme engel olabilir” dedi.

İşgalci İsrail rejiminin Gazze'de gerçekleştirdiği soykırım nedeniyle Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından Siyonist katiller hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Konuya ilişkin olarak Çağlayan Adliyesi önünde basın açıklaması yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, İsrail'in tarihin sayfalarında utançla bahsedilecek, binlerce yıl geçse dahi lanetle anılacak katliamlar gerçekleştirdiğini söyledi.

İSRAİL VE ABD’NİN GEÇMİŞİNİ İYİ BİLİYORUZ

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, İsrail'in gerçekleştirdiği hastane katliamını HAMAS'ın üzerine atma yönündeki çabaya tepki gösterdi. İsrail ve ABD'nin geçmişini çok iyi bildiklerini kaydeden Yazıcı, "Siz değil misiniz, uydurma bahanelerle Irak’a girip binlerce Iraklı kadına tecavüz eden? Siz değil misiniz, Irak Ebu Gureyb zindanlarında akıl almaz işkencelerle cinayetler işleyen?" dedi.

“BİR KHK İLE ZULME ENGEL OLABİLİRSİNİZ”

İsrail vahşeti karşısında somut adım atamayan hükümeti de eleştiren Yazıcı, ülkemizi bu durumdan kurtaracak olanın Saadet Partisi olduğunu dile getirdi. İktidara seslenen Yazıcı, "Hükümet Gazze’yi biraz umursuyorsa eğer, tıpkı bir gece yarısı KHK’sı ile İstanbul Sözleşmesi’nden çıkıldığı gibi, içinde, ‘İsrail saldırılarını durdurmaz ise 24 saat sonra ABD Kürecik Radar Üssü kapatılacaktır!’ cümlesinin geçtiği bir KHK ile zulme engel olabilir. Çünkü ABD, bölgeye ne kadar füzelerini gönderirse göndersin, ne kadar Patriot füzesini bölgeye yığarsa yığsın, bu füzeler Kürecik radarı olmaksızın işlevini tam olarak göremiyor. Hiçbir yaptırımı olmayan, etkisiz söylemlerle bezeli megafon diplomasisi yürütmek yerine gerçek bir adım atmış olursunuz. Çanakkale’de yatan Gazzeli şehitleri anarken samimiyseniz eğer, bir gece ansızın bu imzayı atın" dedi.

ÖZGÜR FİLİSTİN’DE BULUŞACAĞIZ

Terör rejimi İsrail ve hamisi Büyük Şeytan Amerika'nın eninde sonunda yenileceğini vurgulayan Ömer Faruk Yazıcı, "Filistin direnişinin zafere ulaşacağını kaydetti. Arzın ve arşın, gök kubbenin sahibi olan Allah, Demir Kubbe’nin sahiplerinin kirli oyunlarını başlarına geçirecektir! Sözde aydın, Batıcı kuklalar, peşine takıldıkları İsrail’le birlikte tarihin utanç sayfalarında yerini alacak; hakikatin tarafında, mazlumun yanında duranlar, bir gün inşallah özgür Filistin’de buluşacağız" sözlerini sarf etti.

 

HERTZOG VE NETANYAHU HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından savcılığa sunulan suç duyurusunda İsrailli katillerin ismi yer aldı. İl Başkanı Yazıcı’nın imzasıyla yapılan suç duyurusunda İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Hertzog, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, İsrail Başbakan Yardımcısı Yariv Levin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail İstihbarat Bakanı Gila Gamliel ve İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir’in isimlerine yer verildi. Öte yandan sosyal medya hesapları üzerinden İsrail adına savaşa gönüllü katıldığını ilan eden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.

MİLLİ GAZETE/BEKİR ŞİRİN

Yorumlar