ŞEYH NAİM KASIM: HİÇBİR ZAMAN GAZZE'Yİ YALNIZ BIRAKMAYIZ

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı direnişin sağlam ve güçlü bir konumda olduğunu belirterek, Arap yönetimlerine Filistin'i desteklemekte sağlam ve kesin bir duruş sergilemeye davet etti. 

Görüntülenme: 513 Tarih: 29 Ekim 2023 23:59
ŞEYH NAİM KASIM: HİÇBİR ZAMAN GAZZE'Yİ YALNIZ BIRAKMAYIZ

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı  Şeyh Naim Kasım, Siyonist Rejim'in tüm Arap ülkelerinin ve milletlerinin yok edilmesi yönünde çalıştığını vurguladı. 

Şeyh Naim Kasım şu açıklamada da bulundu: " Amerika, Fransa, İngiltere ve Almanya'nın  işgalci rejimin cinayetlerini ve katliamını mutlak bir şekilde desteklemesi artık sınırları aşmış durumda."

Şeyh Naim Kasım sözlerine şunları da ekledi:  " Arap yönetimleri Filistin'i desteklemekte sağlam ve kesin bir duruş sergilemeli. İnşallah zafer elde edilecektir. Artık bunu ispatlamak zamanı. Ayrıca Arap yönetimler bilsinler ki İsrail onları da yok etmek peşindedir. " 

Hizbullah yetkilisi şu açıklamada da bulundu: "  Nil'den Fırat'a kadar bir İsrail kurmak istediklerini bu sloganı attıklarını unutmayın. Birleşin ve kesin bir tavır sergileyin. Halkınıza da görüşlerini özgürce ifade etmelerine de imkan tanıyın. Filistin ve Kudüs'e desteğinizi açıklayın, bu işgalci Siyonist Rejim vahşiliğini bitirmek için bir fırsat. "  

Naim Kasım sözlerinin sonunda da Filistin halkının İslam ümmeti ve gelecek nesil yükselişi için bedel ödediklerini, bu yüzden de onların yanında olunması gerektiğini zaferin de Allah'ın izniyle İslam ümmetine ait olacağını vurguladı.

tesnim

Yorumlar