MALATYA'DA AK PARTİ İL BİNASI ÖNÜNDE KÜRECİK EYLEMİ (VİDEO)

AGD tarafından AK Parti Malatya il binasının önünde Kürecik Eylemi yapıldı. Yapılan basın açıklamasında hükümetten siyonist israilin güvenliğini sağlayan Kürecik Nato radar üssünü kapatması istenildi. 

Görüntülenme: 1851 Tarih: 29 Ekim 2023 08:52
MALATYA'DA AK PARTİ İL BİNASI ÖNÜNDE KÜRECİK EYLEMİ (VİDEO)

Ak Parti Malatya İl Başkanlığı önünde basın açıklaması yapan Anadolu Gençlik Derneği Malatya Şubesi, İsrail’in insanlıktan çıktığını  ve zulümlerin en büyüğünü yaptığına vurgu yaparak, sabrın sınırını aştığını ve artık eyleme geçmenin zamanı geldiğini söyledi. İktidar partisi'ne bu noktada "Uyuyorsunuz" diyen Dernek üyeleri Parti İl Binasının önüne yastık Yorgan bıraktı.

Anadolu Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Enfal Metin’in tüm dernek üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı önünde yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“ İsrail adı verilen insanlıktan nasipsiz, hayvandan aşağılık, terör ve katliamda emsalsiz ve küstah güruh, 75 yıldır devam eden zulümlerinin zirvesini dün gece tüm dünyanın gözü önünde ortaya koymuştur. Ve artık söz bitmiştir! Ve artık kelimeler kifayetini yitirmiştir!  Sabır sınırı aşmış artık tükenmiştir! Şimdi eylem zamanıdır! Harekete geçme zamanıdır! Şimdi harekete geçme zamanıdır! Şimdi zalime zalimsin deme zamanı değil zalimi tutup boynunu koparma zamanıdır! İsrail ve tasmalı köpeklerinin tüm zulümatına karşı Filistinli Halk ve mücahitler, imanlarının gereği olarak sabır ve tevekkül ile muazzam bir mücadele örneği sergilemektedir. Onlar canlarını, mallarını kanlarını ortaya koyuyorlar. Gereken neyse onu yapıyorlar.

EY İKTİDARIN MALATYA ŞUBESİ!

Peki 2 milyar müslüman alemi siz ne yapıyorsunuz? Bizim adımıza gereken ne varsa yapmaları için iktidar mührünü ellerine verdiğimiz eeeyy idarecilerimiz siz ne yapıyorsunuz? İşte bugün buraya bunları sormaya geldik? Eğer bugün biz size sormazsak yarın Allah bize sorar inancıyla geldik! Ve soruyoruz!  Ey iktidarın Malatya şubesi! Sizleri Siyonist İsrail e karşı yaptıramlar uygulamaya, dolaylı veya direk müdahale etmeye kim veya kimler engel oluyor? Atılacak onca adım varken yapılacak onca iş varken sizleri slogan atarak yerinizde uygun adım saymaya zorlayan güç nedir? Kimlerdir? Soruyoruz? İsrail ile yapılan hangi anlaşmaları askıya aldınız? Almadıysanız neyi bekliyorsunuz? Gazze’nin suyunu kesen İsrail'in Manavgat'tan verdiğimiz içme suyunu kesmeyi düşünüyor musunuz? D üşüyorsanız daha ne kadar düşüneceksiniz? Düşünmüyorsanız bu günümüzün kerbelası olan katliama sessiz kalmakla anılmayı da göze aldınız mı? İsrail'e yönelik hangi ambargoyu uygulama kararı aldınız? Yoksa almadınız mı? Almayacak mısınız? Ya da herhangi bir ambargo veya yaptırım kararı için davetiye mi bekliyorsunuz? Her zaman dile getirdiğiniz öncü ülke lider ülke sözü dinlenen ülke gibi kavramların hamaset olmayıp gerçek olduğunu ispatlamak için neyi bekliyorsunuz? İslam ülkelerine öncülük etmek, lokomotif olmak, yolu açmak için kimden izin bekliyorsunuz? Sermayesini yıllarca yediğimiz one minute söylemini bugün İsrail'in katliamına karşı fiiliyata döküp samimiyetinizi de ispatlamak için neyi bekliyorsunuz? Ne zamana kadar bekleyeceksiniz?

“İSRAİL İLE DİPLOMASİYİ NEDEN KESMEDİNİZ?”

Soruyoruz? İsrail’in yaptığı barbarlığı teröristliği ve katliamları az mı buluyorsunuz ki İsrail ile diplomasıyı halen kesmediniz? İlişkiyi Kesmek için bu ateşin bizatihi sizlere de dokunmasını mı bekliyorsunuz? Özelde Malatyamıza genelde ülkemize layık gördüğünüz adeta İsrail'in bekçiliğini yaptığımız kürecik radar üssünü hadi açarken hiç utanmadınız bari şimdi Allah'tan korkun ve müslümanlardan utanın ve derhal kapatın! Kapatın! Kapatın! Öyle kolay değil bu işler! Devlet ciddiyeti denilen bir şey var gibi tamamen suça kılıf mahiyetinde ki tüm bu sözlere ve palavralara karnımız tok, tek çareniz var ya kapatacaksınız ya da tarihe İsrail'in arka sokak bekçileri olarak yazılacaksınız! Soruyoruz şimdi! Her kürecik lafı geçtiğinde hiç yüzünüz kızarıyor mu? Hiç utanma duygularınız kabarıyor mu?

ELİNİZDE Kİ GÜÇ KÜRECİĞİ AÇMANIZA YETTİ DE KAPATMANIZA MI YETMİYOR?

Küreciğe karşı yükselen tepki seslerini duymamak için çığırdığınız türküleri kesin ve gereğini yapın! Kim engel oluyor size? Duyuyoruz ki kürecik ve diğer meseleler için elimizi güçlendirin gibi sözler söylüyor muşsunuz? Soruyoruz? 20 yıldır tek başınıza elinizde ki güç küreciği açmanıza yetti de kapatmanıza mı yetmiyor? Daha ne yapmamızı bekliyorsunuz! Verilecek bütün tepkiler verildi! Yapılacak bütün eylemler yapıldı! Tüm gerçekler ilan edildi ve artık sizin kaçak dövüşü bırakıp samimiyetinizi gösterme zamanıdır! Bizler sizleri o makamlara gönderir iken, sadece makam koltuklarında pozlar veresiniz diye değil, muhalefete laf yetiştiresiniz diye değil, lüx arabalarla lüx makamlarda caka satasınız diye değil halkın sesini duyup gereğini yapasınız diye seçildiniz! Sayın vekiller halk sizin emir eriniz değildir sizler halkın vekilisiniz ve dediğini yapmak zorundasınız! Ve halk günlerdir size ne haykırıyor duymuyor musunuz?  Yoksa duymamazlıktan mı geliyorsunuz? Yoksa geçmişte dediğiniz gibi 2 gün bağırır çağırırlar üçüncü gün unuturlar mı diyorsunuz? Eğer öyle bi gaflette iseniz haberiniz olsun ki bu öfkemiz bu haykırışlarımız o kürecik radar üssü sökülüp atılana kadar dinmeyecektir! Duyuyorsunuz değil mi? Merak ediyor ve soruyoruz acaba siz mescidi Aksay’ı savunmanın imanımızın bir gereği olduğunu bilmiyor musunuz? Kudüs’ü savunmanın Ankara'yı savunmak Malatya’yı savunmak Türkiye’yi savunmak olduğuna inanmıyor musunuz? İnanmanız ve savunmanız için kimlerin kulağınıza üflemesini bekliyorsunuz? Suriye ye giden Kıbrıs'a giden Kore'ye giden Mehmetçiği Gazze'ye gitmeye ve orayı savunmaya layık görmüyor musunuz? Övünç kaynağı olan İha'larımız siha'larımız bugün için üretilmediyse ne için üretildi? Bugün kullanılmayacaksa seçim meydanlarında İHA ve sihalarımız üzerinden şov yapmak için mi ürettiniz Biz Mehmetçik Gazze'ye dediğimiz de o kadar meraklı iseniz siz gidin diyen gafil oğlu gafiller! Siz bizim samimiyetimizden şüphe ediyorsanız elinizde ki imkânları bizlere devredin ve bakın bakalım ne oluyor? Ve Hamas'a terörist diyen cuhela ekibi merak etmeyin size de soracaklarımız var size de geleceğiz!”

Abdulvahap Kaygusuz/malatyasonsoz.com 

Yorumlar