NETANYAHU İLE ORDU KOMUTANLARI ARASINDA İHTİLAF VAR

Siyonist rejimin medya ajanslarına bu rejimin savaş kabinesinden çelişkili haberler ulaşıyor 

Görüntülenme: 383 Tarih: 24 Ekim 2023 03:51
NETANYAHU İLE ORDU KOMUTANLARI ARASINDA İHTİLAF VAR

Siyonist rejim kabinesinin bazı üyeleri herhangi bir anlaşmazlık olmadığını iddia ederken, İbranice yayın yapan medya çoğunlukla Binyamin Netanyahu ile Siyonist rejimin ordusunun üst düzey komutanları arasında savaşın nasıl yürütüleceği konusunda çok kuvvetli anlaşmazlıkların olduğundan bahsediyor.

İbrani medyası: Netanyahu ile ordu komutanları arasındaki ihtilaflar arttı

İbranice yayın yapan Yediot Aharanot gazetesi konuya ilişkin olarak şunları yazdı: Başbakan Netanyahu ile İsrail ordusunun üst düzey komutanları arasında değerlendirmeler, planlar ve alınacak kararlar konusunda görüş ayrılıkları yoğunlaştı.

İbranice yayın yapan bu gazete, Netanyahu ile Siyonist rejimin ordusunun komutanları arasındaki karşılıklı güven eksikliği krizinden bahsederek Netanyahu ile Savaş Bakanı Yoav Gallant arasındaki temelde gergin olan ilişkilerin ortak eylem sürecinde başlı başına bir zorluk haline geldiğini yazdı.

Bu bağlamda Walla News, Netanyahu ile Siyonist ordunun komutanları arasındaki ihtilaflara değinen raporunda şunları yazdı: İsraillilerin Netanyahu’nun neden kazanmak istemediğini bilmeye hakkı var.

tesnim

Yorumlar