YEMEN'DEN SİYONİST REJİME UYARI

Yemen’de hükümet işlerinin yürütülmesinden sorumlu başkanı Abdülaziz Bin Habtur, bugün yaptığı açıklamada; Siyonist rejimin Gazze halkını katletmesine Sana'nın tüm gücüyle karşılık vereceğini söyledi. 

Görüntülenme: 366 Tarih: 23 Ekim 2023 16:49
YEMEN'DEN SİYONİST REJİME UYARI

Yemen Başbakanı, Siyonistlerin Gazze'ye yönelik saldırısı devam ederse Kızıldeniz'deki İsrail gemilerinin hedef alınacağı tehdidinde bulundu.

Al-Mayadeen haber ajansının aktardığı haberde Bin Habtur, Siyonist rejimi Batılı ve Amerikalı casus servislerinin yarattığına dikkat çekerek şunları söyledi: İsrail ordusunun dünyanın dördüncü ordusu olduğunu ve asla başarısız olmadığını iddia ettiler, ancak tüm bu iddialar yalandır.

Yemen Başbakanı şöyle devam etti: Bu servisler 7 Ekim'in (Aksa tufanı operasyonunun) ne anlama geldiğini çok iyi biliyorlar. Bu operasyon Siyonistleri sarstı. Dolayısıyla bu kuklanın (Siyonist rejimin) devrilmemesi için Amerika'dan, Fransa'dan, İngiltere'den geldiler."

Bin Habtur, uzlaşmacı Arap ülkelerine de seslenerek şunları söyledi: Siyonist rejimin zayıflığını ve başarısızlığını gördükten sonra bu uzlaşmacılar daha neyi bekliyor? Bu rejimin onlara yardım etmesini mi bekliyorlar? Direniş, Siyonist rejimin gerçekliğini ve zayıflıklarını gösterdi.

Bu Yemenli yetkili, Amerikalıların işgal altındaki Filistin'in üç tarafından atılan füze ve insansız hava araçlarını önleyerek bir kısmını düşürdüğünü, bir kısmının ise hedefi vurmayı başardığını vurguladı.

rasthaber

Yorumlar