LÜBNAN-FİLİSTİN SINIRINDA SICAK SAATLER

İsrail ordusu Pazar akşamı Lübnan'daki Hizbullah askeri üslerini bir kez daha bombaladığını duyurdu. 

Görüntülenme: 294 Tarih: 16 Ekim 2023 11:34
LÜBNAN-FİLİSTİN SINIRINDA SICAK SAATLER

El-Alem'in haberine göre Siyonist rejimin ordusu dün akşam, bu rejimin savaş uçaklarının Lübnan'daki Hizbullah'ın askeri altyapısını hedef aldığını duyurdu.
Haaretz gazetesi, İsrail hava kuvvetleri komutanının "Güneye odaklansak da, kuzey sınırlarında olası her türlü gerilime hazırız." duyurusunda bulundu.
Lübnan Hizbullah hareketi daha önce işgal altındaki Filistin'in kuzeyinde Siyonist rejimin askeri mevzilerine yönelik saldırılarının devam ettiğini bir bildiri yayınlayarak duyurmuştu.
El-Menar haber kanalı Hizbullah'a dayandırdığı haberinde direniş güçleri dün Siyonistlerin Cel Alelam, Barka Rişa, Ramya, Al Menara ve el-İbad isimli beş sınır karargahını hedef aldığını duyurdu.
Hizbullah bu saldırıların doğrudan ve uygun silahlarla gerçekleştirildiğini belirtti. Saatler önce bu hareket, Hanita'daki Siyonist askeri karargahına İsrail askerlerinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyı duyurdu.
Ayrıca direniş güçleri, işgal altındaki Filistin sınırında Siyonist rejimin çok sayıda kamera ve casusluk cihazını devre dışı bıraktı.

parstoday

Yorumlar