IRAK HİZBULLAHI'NDAN ABD'YE UYARI

Irak'taki Ketaib-i Hizbullah, ABD'ye 'Filistin direnişiyle işgal rejimi arasındaki savaşa dahil olmaması' uyarısında bulundu. 

Görüntülenme: 309 Tarih: 12 Ekim 2023 22:50
IRAK HİZBULLAHI'NDAN ABD'YE UYARI

ABD'nin Siyonİst İsrail'e askeri destek göndermesi uluslararası tepkilere neden oldu.

Irak'taki Ketaib-i Hizbullah, ABD'ye 'Filistin direnişiyle işgal rejimi arasındaki savaşa dahil olmaması' uyarısında bulundu.

Ketaib-i Hizbullah'ın, sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Biz Filistin halkıyla, İslam ümmetiyle ve Filistin'deki İslami direniş mücahitleriyle gurur duyuyoruz. Bugüne kadar hiç kimsenin başaramadığı şekilde, Siyonist rejim ve destekçilerinin suçlarına rağmen, büyük zaferler kazandılar. Suçlu Siyonistlerin direncini kırdılar ve mücadeleyi Siyonist rejimi korkutacak bir seviyeye taşıdılar, aynı zamanda tüm İslam dünyasının düşmanlarına bir ders verdiler.

Bu cesur grup, düşmanın teknolojisi ve yetenekleri karşısında mücahitlerin iradesinin üstün geldiğini kanıtladı ve Washington ile Tel Aviv'in güvenlik elde etme umutlarını sona erdirdi.

Şer'i görevimizin, Rabbimizin emrine itaat etmek olduğunu vurgularız: "Müşrikler sizinle topyekün savaştıkları gibi siz de onlarla topyekün savaşın." Bu görev, düşmanlarımızın İslam ümmetinden, Gazze'deki insanlardan ve işgal altındaki diğer topraklardan zararlarını uzaklaştırmak için bir zorunluluktur. Hatta zayıfların zarar görmesini engellemek için de gereklidir. Bu nedenle, füzelerimiz, insansız hava araçlarımız ve özel kuvvetlerimiz, Amerikan düşmanına karşı nitelikli saldırılar yapmaya hazır bir şekilde bekliyorlar, eğer bu savaşa dahil olurlarsa, Siyonist rejimin ve yardımcılarının belirli hedeflerini vuracaklar.

Ayrıca milletimizi, Bağdat ve diğer şehirlerde düzenlenen protestolara katılarak Filistin ve Irak bayraklarını taşımayı, ayrıca Gazze'deki mücahitlere destek olmak için bağış toplamaya çağırıyoruz. Bu şekilde, Allah'ın huzurunda görevimizi yerine getirmiş oluruz: "Allah, O'nu destekleyenleri mutlaka destekler. Şüphesiz ki Allah, mutlak güç sahibidir, mutlak üstündür.

On4 TV

Yorumlar